iEAST StreamAmp AMP-i50B sztereó hálózati zenelejátszó erősítő-1

iEAST StreamAmp AMP-i50B sztereó hálózati zenelejátszó erősítő

Üzletünk Szabadság miatt 03.30-04.02 ZÁRVA tart!

iEAST StreamAmp AMP-i50B sztereó hálózati zenelejátszó erősítő

SKU
IEASTAMP-i50B

2x20 Watt teljesítmény
Beépíthető hangrendszer
Multiroom hangrendszer
iEAST Play mobilalkalmazás

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
99 850 Ft

A láthatatlan multiroom-renszer - Beépíthető hangrendszer

A StreamAmp AMP-i50B ideális választás egy modern szoba diszkrét hangosításához. Tekintve, hogy számtalan módon távvezérelhető a készülék, nincs szükség arra, hogy a használat során elérhető, látható helyen legyen. Ipari külsejének kialakításakor a falraszerelhetőség, beépíthetőség volt a cél, két komoly külső wifi-antennája garantálja, hogy vezeték nélküli lejátszóként is használhassuk, legyen bárhol is a helye az épületben. A StreamAmp AM160-hoz hasonlóan saját erősítővel rendelkezik, egy pár hangszóró elegendő a működéséhez.

High-tech otthonba, irodába

A beépíthetőség érdekében az AMP-i50B külső infra vevővel is rendelkezik, a dobozban egy infra távvezérlőt is találunk ennek használatához. Nem csak hálózaton (IP-protokoll) keresztül, de RS232-portján át is vezérelhető, illetve okosotthon-rendszerekhez illeszthető. Hangszórókimenetei csavaros sorkapcsok, és akár a tápfeszültség is hasonlóan, fixen beköthető a készülékbe.

Zene SD-kártyáról és Bluetooth-ról is - A saját iEAST Play mobilalkalmazás segítségével az alábbi forrásokból játszhatóak le zenék a StreamAmp AMP-i50B-vel

A mobilkészülék memóriája
A csatlakoztatott USB háttértár
Analóg vonalbemenet (CD-lejátszó, TV, FM-rádió, stb.)
microSD-kártya
Ethernet vagy wifi-hálózatunkon elérhető számítógépek, NAS-ok (DLNA- vagy AirPlay kompatibilitással)
Népszerű online zenei tartalomszolgáltatók és internetrádiók (pl. Spotify, Tidal, vTuner, TuneIn, részletesen lást fent az iEAST Play fül alatt!) – internetkapcsolat esetén.

A StreamAmp AMP-i50B jelenleg az egyetlen iEAST lejátszó, amely Bluetooth-on keresztül is elérhető, megkönnyítve a közvetlen csatlakozást, amikor rejtett helyen kerül elhelyezésre a készülék. Mobil eszközeink mint Bluetooth hangszórót képesek használni.

Kényelmes távvezérlés - Vezéreld a zenelejátszást okostelefonoddal, tableteddel, számítógépeddel!

Az ingyenes iEAST Play távvezérlő alkalmazás elérhető Android és iOS rendszerekre is, macOS-t futtató számítógépekről pedig az StreamAmp AMP-i50B-re mint Airplay lejátszóra streamelhető a zene pl. az iTunes programból. Mivel azonban valamennyi iEAST lejátszó szabványos úgynevezett DLNA Media Renderer és Airplay lejátszó eszköz is, így számtalan más alkalmazásból (pl. Synology DS audio és Audio Station, BubbleUPnP, stb.) is tökéletesen vezérelhetjük őket, tetszés szerint.

Multiroom hangrendszer - Több iEAST zenelejátszót használva valódi multiroom zenelejátszó rendszert vezérelhetünk

Ugyanazon zene lejátszása minden szobában, tökéletes szinkronban. Akár 8 lejátszó is egy csoportba köthető, így mindegyiken ugyanaz a zene szólhat, ideális hangosítást biztosítva pl. házibulikhoz, partykhoz is, amikor a vendégek több helyiség között szabadon mozoghatnak, miközben ugyanazt a zenét hallhatják megszakítás nélkül mindenhol.
Különböző zeneszámok lejátszása minden szobában. Szóljon egy internetrádió a konyhában a háziasszonynak főzés közben, miközben a nappaliban a NAS-ról saját gyűjteményünk egyik kedvence szól egy másik családtagnak, a gyermek pedig a saját szobájában Spotify-t hallgat!
A fentieken túl tetszés szerint csoportosíthatóak a lakás iEAST lejátszói, így több „zónát” is létrehozhatunk, ahol szinkronban szól a zene, miközben több másik lejátszó pedig „szólóban” muzsikálhat. A zónák természetesen bármikor szétbonthatóak és átalakíthatóak, ha szükséges.

Egyéb izgalmas képességek

Csatornaválasztás
Egy lejátszó nem csak a sztereó zenei jel kiküldésére használható, de megadható hogy csak a bal vagy csak a jobb csatornát játsza. Így egymástól távolra elhelyezett aktív hangszórók vezetékes kapcsolat nélkül is alkothatnak egy sztereó hangfalpárt.

Elalvásidőzítő
Az iEAST Play alkalmazásban beállítható, hogy hány perc múlva kapcsoljon ki a zene automatikusan – remek lehetőséget biztosítva zenére történő elalváshoz.

Ébresztőóra
Nem csak az elalvásban, de az ébredésben is remek partnerek az iEAST lejátszók! Tetszőleges időpontban szólalhat meg kedvenc zenénk vagy épp internetes rádiónk. Csak a hálószobában vagy akár minden helyiségben is, egyszerre.

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 2200 Ft
Gyártó oldala iEAST StreamAmp AMP-i50B gyártói weboldala
Gyártó iEAST
Garancia 1 év garancia
Teljesítmény

2x20 Watt (6 ohm)

Tulajdonságok

MV Silicon AP8064 Audio Application processzor sztereó DAC-kal
STM TDA7492PE D-osztályú digitálsi végfok kb. 2x20 Watt zenei teljesítmény 6 Ohm-os hangfalakkal
Analóg sztereó vonalbement (3,5 mm-es jack)
USB-bement háttértárak (pendrive, USB-s HDD/SSD) számára
Bluetooth 4.0 (Dual-mode, v2.1+EDR kompatibilis, max. 3 Mbit/s)
24V-os tápbemenet, 24V/3,3A tápegység mellékelve
WPS-gomb
RS232 csatlakozás
microSD olvasó
Ethernet-csatlakozás: 10/100 Mbit
Wifi-csatlakozás: 802.11b/g/n, WPA, WPA2, WPA2 mixed, WPS-támogatással
Saját wifi-hálózat: 802.11n, iEAST_xxxx SSID-vel, access point funkcióval
Sorkapcsos hangszórócsatlakozók
Működési hőmérséklet: 0–40°C

Csatlakozók

Analóg sztereó vonalbement
USB-bement háttértárak (pendrive, USB-s HDD/SSD) számára
microSD olvasó
Ethernet-csatlakozás
Wifi-csatlakozás

Szín Fekete
Méret

146 x 111 x 30 mm