iEAST Stream Pro (M30) Wifi-Ethernet zenelejátszó

SKU
IEASTM30
54 900 Ft

 A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
 1 év garancia
-
+
Áttekintés

ESS Sabre ES9023 digitál-analóg konverter
Ethernet vagy Wifi-hálózat, USB
USB-bement háttértárak (pendrive, USB-s HDD/SSD) számára
iEAST Play távvezérlő alkalmazás
Prémium hangminőség a lakás bármely pontján

Multiroom zenelejátszó minden extrával - Hifi minőség bárhonnan

A Stream Pro (M30), mint a SoundStream (M20) lejátszó továbbfejlesztett változata mindent tud, amit kisebb testvére (wifi- és ethernet hálózati csatlakozás, ESS Sabre ES9023 DAC), viszont további zeneforrások közül választhatunk a lejátszás során. Már nem „csak” online zeneszolgáltatás, mobilunkon vagy hálózatunkon elérhető zenefájlok szólaltathatóak meg, mivel a Stream Pro USB-csatlakozóval és analóg sztereó vonalbemenettel is rendelkezik.

Saját infra távvezérlő

Azok, akik gyakran használják mobiljukat egyéb funkciókra is, mint a zenelejátszás, igazán hálásak lesznek a Stream Pro saját infra távvezérlőjéért, amely mindig kéznél lehet. Segítségével nem csak a hangerő állítható bármikor, de lépegethetünk az aktuális lejátszási listában, szüneteltethetjük/folytathatjuk a lejátszást, illetve választhatunk közvetlenül az előre beállított 6 internetrádió vagy zenei szolgáltatás közül.

Változatos zenei források - A saját iEAST Play mobilalkalmazás segítségével az alábbi forrásokból játszhatóak le zenék az Stream Pro-val

A mobilkészülék memóriája
A csatlakoztatott USB háttértár
Analóg vonalbemenet (CD-lejátszó, TV, FM-rádió, stb.)
Ethernet vagy wifi-hálózatunkon elérhető számítógépek, NAS-ok (DLNA- vagy AirPlay kompatibilitással)
Népszerű online zenei tartalomszolgáltatók és internetrádiók (pl. Spotify, Tidal, vTuner, TuneIn, részletesen lást fent az iEAST Play fül alatt!) – internetkapcsolat esetén.
Kényelmes távvezérlés

Vezéreld a zenelejátszást okostelefonoddal, tableteddel, számítógépeddel!

Az ingyenes iEAST Play távvezérlő alkalmazás elérhető Android és iOS rendszerekre is, macOS-t futtató számítógépekről pedig az Stream Pro-ra mint Airplay lejátszóra streamelhető a zene pl. az iTunes programból. Mivel azonban valamennyi iEAST lejátszó szabványos úgynevezett DLNA Media Renderer és Airplay lejátszó eszköz is, így számtalan más alkalmazásból (pl. Synology DS audio és Audio Station, BubbleUPnP, stb.) is tökéletesen vezérelhetjük őket, tetszés szerint.

Multiroom hangrendszer - Több iEAST zenelejátszót használva valódi multiroom zenelejátszó rendszert vezérelhetünk

Ugyanazon zene lejátszása minden szobában, tökéletes szinkronban. Akár 8 lejátszó is egy csoportba köthető, így mindegyiken ugyanaz a zene szólhat, ideális hangosítást biztosítva pl. házibulikhoz, partykhoz is, amikor a vendégek több helyiség között szabadon mozoghatnak, miközben ugyanazt a zenét hallhatják megszakítás nélkül mindenhol.
Különböző zeneszámok lejátszása minden szobában. Szóljon egy internetrádió a konyhában a háziasszonynak főzés közben, miközben a nappaliban a NAS-ról saját gyűjteményünk egyik kedvence szól egy másik családtagnak, a gyermek pedig a saját szobájában Spotify-t hallgat!
A fentieken túl tetszés szerint csoportosíthatóak a lakás iEAST lejátszói, így több „zónát” is létrehozhatunk, ahol szinkronban szól a zene, miközben több másik lejátszó pedig „szólóban” muzsikálhat. A zónák természetesen bármikor szétbonthatóak és átalakíthatóak, ha szükséges.

Egyéb izgalmas képességek

Csatornaválasztás
Egy lejátszó nem csak a sztereó zenei jel kiküldésére használható, de megadható, hogy csak a bal vagy csak a jobb csatornát játsza. Így egymástól távolra elhelyezett aktív hangszórók vezetékes kapcsolat nélkül is alkothatnak egy sztereó hangfalpárt.

Elalvásidőzítő
Az iEAST Play alkalmazásban beállítható, hogy hány perc múlva kapcsoljon ki a zene automatikusan – remek lehetőséget biztosítva zenére történő elalváshoz.

Ébresztőóra
Nem csak az elalvásban, de az ébredésben is remek partnerek az iEAST lejátszók! Tetszőleges időpontban szólalhat meg kedvenc zenénk vagy épp internetes rádiónk. Csak a hálószobában vagy akár minden helyiségben is, egyszerre.

Csomag tartalma
StreamPro (M30) lejátszó
3,5 mm-es jack-RCA kábel
3,5 mm-es jack-jack kábel
MicroUSB-USB tápkábel
230V-os hálózati adapter USB-kimenettel
Külső wifi-antenna
Infra távvezérlő két darab AAA elemmel
Gyors üzembe helyezési útmutató

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj INGYENES
Gyártó oldala iEAST Sound Pro (M30) gyártói weboldala
Gyártó iEAST
Tulajdonságok

ESS Sabre ES9023 prémium sztereó DAC
3,5 mm-es sztereó jack-aljzat fejhallgató vagy analóg jelet fogadó erősítő, aktív hangszóró számára (jack-RCA kábel tartozék)
Optikai digitális hangkimenet (jelenleg fix 16-bit/44,1 kHz)
Analóg sztereó vonalbement
USB-bement háttértárak (pendrive, USB-s HDD/SSD) számára
MicroUSB aljzat mint tápbemenet (5V/1A)
WPS-gomb
POWER gomb
Ethernet-csatlakozás: 10/100 Mbit
Wifi-csatlakozás: 802.11b/g/n, WPA, WPA2, WPA2 mixed, WPS-támogatással
Saját wifi-hálózat: 802.11n, STREAMPRO_xxxx SSID-vel, access point funkcióval

Csatlakozók

Optikai digitális hangkimenet 
USB-bement háttértárak (pendrive, USB-s HDD/SSD) számára
MicroUSB aljzat mint tápbemenet
3,5 mm-es sztereó kimenet
Analóg sztereó vonalbement

Szín Fekete
Méret

79 x 79 x 21 mm

Garancia 1 év garancia