iEAST SoundStream (M20) Wifi-Ethernet zenelejátszó

SKU
IEASTM20
34 900 Ft

 BESZÁLLÍTÓNÁL RAKTÁRON, VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: 1-3 munkanap
 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: 1400 Ft

 1 év garancia
-
+
Áttekintés

ESS Sabre ES9023 digitál-analóg konverter
Ethernet vagy Wifi-hálózat
iEAST Play távvezérlő alkalmazás
Prémium hangminőség a lakás bármely pontján

Prémium hangzás vezetékes és vezeték nélküli hálózaton is

Analóg és digitális hangkimenet a széleskörű felhasználhatóság érdekében
A kompakt méretű SoundStream lejátszó akár wifi-n keresztül, akár egy ethernet-kábel csatlakoztatásával könnyedén illeszthető számítógép-hálózatunkba. Analóg kimenetére fejhallgató és erősítő vagy aktív hangfal is csatlakoztatható, de optikai digitális kimenettel is rendelkezik külső DAC vagy digitális erősítő felé.

Prémium hangminőség a lakás bármely pontján
A SoundStream-ben a digitális jelek analóggá alakítása érdekében egy prémium kategóriájú ESS Sabre ES9023 digitál-analóg konverterre esett a választás. Ez a DAC akár 24-bites, 192 kHz-es adatfeldolgozásra is képes, 112 dB-es dinamikatartományt biztosítva. Ha nincs az adott helyiségben se vezetékes, se vezeték nélküli hálózatunk, akkor az M20 saját maga által létrehozott wifi-hálózathoz tudjuk közvetlenül csaltakoztatni telefonunkat vagy tabletünket (de akár számítógépünket is), amelyről lejátszhatjuk a rajta tárolt zenefájlokat. Ilyenkor persze le kell mondanunk az internetes zenei tartalmakról és hálózatunkon elérhető zeneforrásokról (pl. NAS DLNA-szerverrel), ezért routerünkhöz érdemes csaltakoznunk ezzel a lejátszóval is.

Változatos zenei források - A saját iEAST Play mobilalkalmazás segítségével az alábbi forrásokból játszhatóak le zenék az SoundStream-mel

A mobilkészülék memóriája
Ethernet vagy Wifi-hálózatunkon elérhető számítógépek, NAS-ok (DLNA- vagy AirPlay kompatibilitással)
Népszerű online zenei tartalomszolgáltatók és internetrádiók (pl. Spotify, Tidal, vTuner, TuneIn, részletesen lást fent az iEAST Play fül alatt!) – internetkapcsolat esetén.
Kényelmes távvezérlés

Vezéreld a zenelejátszást okostelefonoddal, tableteddel, számítógépeddel!
Az ingyenes iEAST Play távvezérlő alkalmazás elérhető Android és iOS rendszerekre is, macOS-t futtató számítógépekről pedig az SoundStream-re mint Airplay lejátszóra streamelhető a zene pl. az iTunes programból. Mivel azonban valamennyi iEAST lejátszó szabványos úgynevezett DLNA Media Renderer és Airplay lejátszó eszköz is, így számtalan más alkalmazásból (pl. Synology DS audio és Audio Station, BubbleUPnP, stb.) is tökéletesen vezérelhetjük őket, tetszés szerint.

Multiroom hangrendszer - Több iEAST zenelejátszót használva valódi multiroom zenelejátszó rendszert vezérelhetünk

Ugyanazon zene lejátszása minden szobában, tökéletes szinkronban. Akár 8 lejátszó is egy csoportba köthető, így mindegyiken ugyanaz a zene szólhat, ideális hangosítást biztosítva pl. házibulikhoz, partykhoz is, amikor a vendégek több helyiség között szabadon mozoghatnak, miközben ugyanazt a zenét hallhatják megszakítás nélkül mindenhol.
Különböző zeneszámok lejátszása minden szobában. Szóljon egy internetrádió a konyhában a háziasszonynak főzés közben, miközben a nappaliban a NAS-ról saját gyűjteményünk egyik kedvence szól egy másik családtagnak, a gyermek pedig a saját szobájában Spotify-t hallgat!
A fentieken túl tetszés szerint csoportosíthatóak a lakás iEAST lejátszói, így több „zónát” is létrehozhatunk, ahol szinkronban szól a zene, miközben több másik lejátszó pedig „szólóban” muzsikálhat. A zónák természetesen bármikor szétbonthatóak és átalakíthatóak, ha szükséges.

Egyéb izgalmas képességek

Csatornaválasztás
Egy lejátszó nem csak a sztereó zenei jel kiküldésére használható, de megadható, hogy csak a bal vagy csak a jobb csatornát játsza. Így egymástól távolra elhelyezett aktív hangszórók vezetékes kapcsolat nélkül is alkothatnak egy sztereó hangfalpárt.

Elalvásidőzítő
Az iEAST Play alkalmazásban beállítható, hogy hány perc múlva kapcsoljon ki a zene automatikusan – remek lehetőséget biztosítva zenére történő elalváshoz.

Ébresztőóra
Nem csak az elalvásban, de az ébredésben is remek partnerek az iEAST lejátszók! Tetszőleges időpontban
szólalhat meg kedvenc zenénk vagy épp internetes rádiónk. Csak a hálószobában vagy akár minden helyiségben is, egyszerre.

Csomag tartalma
SoundStream (M20) lejátszó
3,5 mm-es jack-RCA kábel
MicroUSB-USB tápkábel
230V-os hálózati adapter USB-kimenettel
Külső wifi-antenna
Gyors üzembe helyezési útmutató

További információ
Szállítás Szállítás 1-3 munkanap
Szállítási díj 1400 Ft
Gyártó oldala iEAST SoundStream (M20) gyártói weboldala
Gyártó iEAST
Tulajdonságok

ESS Sabre ES9023 prémium sztereó DAC
3,5 mm-es sztereó jack-aljzat fejhallgató vagy analóg jelet fogadó erősítő, aktív hangszóró számára (jack-RCA kábel tartozék)
Optikai digitális hangkimenet (jelenleg fix 16-bit/44,1 kHz)
MicroUSB aljzat mint tápbemenet (5V/1A)
WPS-gomb
POWER gomb
Ethernet-csatlakozás: 10/100 Mbit
Wifi-csatlakozás: 802.11b/g/n, WPA, WPA2, WPA2 mixed, WPS-támogatással
Saját wifi-hálózat: 802.11n, SOUNDSTREAM_xxxx SSID-vel, access point funkcióval

Csatlakozók

Optikai digitális hangkimenet 
MicroUSB aljzat mint tápbemenet
3,5 mm-es sztereó kimenet

Szín Fekete
Méret

79 x 79 x 21 mm

Garancia 1 év garancia