iEAST AudioCast (M5) vezeték nélküli zenelejátszó

SKU
IEASTM5
13 900 Ft

 BESZÁLLÍTÓNÁL RAKTÁRON, VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: 1-3 munkanap
 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: 1400 Ft

 1 év garancia
-
+
Áttekintés

Változatos zenei források
Minőség és kényelem mindenek felett
Kényelmes távvezérlés
Multiroom hangrendszer

Minőségi zene a lakás minden helyiségében

Egyszerű csatlakoztatás meglévő aktív hangszóróhoz, erősítőhöz vagy fejhallgatóhoz

Az AudioCast analóg sztereó hangkimenetére nem csak fejhallgató csatlakoztatható, de aktív hangrendszer vagy erősítő is. Meglévő hagyományos zenerendszerünket így vezeték nélküli, modern lejátszóállomássá varázsolhatjuk pár pillanat alatt, amelyre számtalan módon streamelhetünk ezután zenét saját forrásból vagy az online szolgáltatók kínálatából.

Minőség és kényelem mindenek felett

Az AudioCast a digitális adatok analóg jellé való átalakítását egy prémium kategóriás Wolfson DAC segítségével végzi, hogy a legfinomabb zenei részletek is megmaradjanak a fájlokban tárolt zenékben. Saját wifi-hálózatunkhoz gyerekjáték csatlakoztatni a lejátszót: elegendő egy mobiltelefon vagy tablet, amely ezentúl a zenelejátszás távvezérlője is lesz. Ha nincs még wifi-router vagy access point a lakásban, az AudioCast által létrehozott wifi-hálózathoz közvetlenül is kapcsolódhatnak mobil eszközeink (Android vagy iOS).

Változatos zenei források - A saját iEAST Play mobilalkalmazás segítségével az alábbi forrásokból játszhatóak le zenék az AudioCast-tel

A mobilkészülék memóriája
Wifi-hálózatunkon elérhető számítógépek, NAS-ok (DLNA- vagy AirPlay kompatibilitással)
Népszerű online zenei tartalomszolgáltatók és internetrádiók (pl. Spotify, Tidal, vTuner, TuneIn, részletesen lást fent az iEAST Play fül alatt!) – internetkapcsolat esetén.
Kényelmes távvezérlés

Vezéreld a zenelejátszást okostelefonoddal, tableteddel, számítógépeddel!

Az ingyenes iEAST Play távvezérlő alkalmazás elérhető Android és iOS rendszerekre is, macOS-t futtató számítógépekről pedig az AudioCast-re mint Airplay lejátszóra streamelhető a zene pl. az iTunes programból. Mivel azonban valamennyi iEAST lejátszó szabványos úgynevezett DLNA Media Renderer és Airplay lejátszó eszköz is, így számtalan más alkalmazásból (pl. Synology DS audio és Audio Station, BubbleUPnP, stb.) is tökéletesen vezérelhetjük őket, tetszés szerint.

Multiroom hangrendszer - Több iEAST zenelejátszót használva valódi multiroom zenelejátszó rendszert vezérelhetünk

Ugyanazon zene lejátszása minden szobában, tökéletes szinkronban. Akár 8 lejátszó is egy csoportba köthető, így mindegyiken ugyanaz a zene szólhat, ideális hangosítást biztosítva pl. házibulikhoz, partykhoz is, amikor a vendégek több helyiség között szabadon mozoghatnak, miközben ugyanazt a zenét hallhatják megszakítás nélkül mindenhol.
Különböző zeneszámok lejátszása minden szobában. Szóljon egy internetrádió a konyhában a háziasszonynak főzés közben, miközben a nappaliban a NAS-ról saját gyűjteményünk egyik kedvence szól egy másik családtagnak, a gyermek pedig a saját szobájában Spotify-t hallgat!
A fentieken túl tetszés szerint csoportosíthatóak a lakás iEAST lejátszói, így több „zónát” is létrehozhatunk, ahol szinkronban szól a zene, miközben több másik lejátszó pedig „szólóban” muzsikálhat. A zónák természetesen bármikor szétbonthatóak és átalakíthatóak, ha szükséges.

Egyéb izgalmas képességek

Csatornaválasztás
Egy lejátszó nem csak a sztereó zenei jel kiküldésére használható, de megadható, hogy csak a bal vagy csak a jobb csatornát játsza. Így egymástól távolra elhelyezett aktív hangszórók vezetékes kapcsolat nélkül is alkothatnak egy sztereó hangfalpárt.

Elalvásidőzítő
Az iEAST Play alkalmazásban beállítható, hogy hány perc múlva kapcsoljon ki a zene automatikusan – remek lehetőséget biztosítva zenére történő elalváshoz.

Ébresztőóra
Nem csak az elalvásban, de az ébredésben is remek partnerek az iEAST lejátszók! Tetszőleges időpontban szólalhat meg kedvenc zenénk vagy épp internetes rádiónk. Csak a hálószobában vagy akár minden helyiségben is, egyszerre.

Csomag tartalma
AudioCast (M5) lejátszó
3,5 mm-es jack-jack kábel
MicroUSB-USB tápkábel
Gyors üzembe helyezési útmutató

További információ
Szállítás Szállítás 1-3 munkanap
Szállítási díj 1400 Ft
Gyártó oldala iEAST AudioCast (M5) gyártói weboldala
Gyártó iEAST
Frekvencia átvitel 20 Hz–20 kHz
Tulajdonságok

Wolfson WM8918 sztereó DAC
Wifi-csatlakozás: 802.11b/g/n, WPA, WPA2, WPA2 mixed, WPS-támogatással
Saját wifi-hálózat: 802.11n, AUDIOCAST_xxxx SSID-vel, access point funkcióval
3,5 mm-es sztereó jack-aljzat fejhallgató vagy analóg jelet fogadó erősítő, aktív hangszóró számára (jack-jack kábel tartozék, jack-RCA kábel nem)
MicroUSB aljzat mint tápbemenet (5V/1A)
WPS-gomb
RESET gomb (rejtett)

Csatlakozók

3,5 mm-es sztereó jack-aljzat
MicroUSB aljzat mint tápbemenet (5V/1A)

Szín Fekete
Méret

55 × 55 × 17 mm

Garancia 1 év garancia