iEAST AudioCast (BA10) vezeték nélküli zenelejátszó-1

iEAST AudioCast (BA10) vezeték nélküli zenelejátszó

Üzletünk Szabadság miatt 03.30-04.02 ZÁRVA tart!

iEAST AudioCast (BA10) vezeték nélküli zenelejátszó

SKU
IEASTBA10

CD-minőségű streamelés
Lejátszó és kihangosító egyben
Teljes értékű autós kihangosító
4 mobillal is párosítható

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
10 490 Ft

Csúcsminőségű Bluetooth-lejátszás egyszerűen, otthon és az autóban

Lejátszó és kihangosító egyetlen apró eszközben

Az AudioCast (BA10) – ellentétben a többi iEast készülékkel – nem egy hálózati, multiroom lejátszó, hanem egy apró eszköz, amely mint Bluetooth hangszóró vagy headset párosítható Bluetooth-os mobillal vagy akár számítógéppel, NAS-sal is. Sztereó vonalkimenetén keresztül aktív hangfalhoz, erősítőhöz, illetve pl. az autó hangrendszeréhez csatlakoztatható. Működéséhez – akárcsak az AudioCast (M5) esetén – mindössze egy USB-portra van szükség. Mivel beépített mikrofonnal egy egy nyomógombbal is rendelkezik, teljes étékű telefonkihangosítóként működhet a lakásban és járművekben is.

Nem csak normál, MP3-minőség Bluetooth-on

Manapság már számos autóban gyárilag beépített Bluetooth kihangosító található, amely zenelejátszásra is használható. Ugyancsak sokféle Bluetooth vevő közül választhatunk otthonra is, ha hifi-rendszerünkre, aktív hangfalunkra szeretnénk zenét streamelni Bluetooth-on keresztül, illetve Bluetooth hangszórókból is széles a kínálat. Ha minőségi hangra vágyunk, a normál Bluetooth szabvány AAC illetve MP3, veszteségesen tömörített hangátvitele bizonyosan nem nyújt megfelelő hangminőséget felsőbb kategóriás erősítőkhöz, hangfalakhoz, hangrendszerekhez. Az AudioCast BA10 természetesen minden normál Bluetooth-os mobilhoz, tablethez, stb. csatlakoztatható, de valódi képességét csak Bluetooth aptX szabvány szerint is működni képes eszközzel (az egyik első ilyen volt 2011-ben a Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus) tudja megmutatni.

Bluetooth aptX a CD-minőségű streameléshez

Bár az aptX technológia már 1989 óta létezik, csak a 2010-es években érkezett meg a bárki által elérhető szórakoztató-elektronikai termékekbe, korábban csak a professzionális zenei stúdiókban volt ismert, illetve rádióadók tárolták ilyen formátum a digitális zenét még az MP3, FLAC és egyéb formátumok előtt. A 2010-ig apt-X néven ismert technológiát az angol CSR plc vásárolta meg, őket pedig 2015 augusztusában a Qualcomm Global Trading Pte. Ltd. chipgyártó kebelezte be. Az AudioCast BA10-ben használt normál aptX szabvány 16-bites, 44,1 kHz-es (azaz szabvány CD-minőségű) sztereó hangátvitelre képes. Természetesen ennek kihasználásához aptX-képes Bluetooth chipre van szükség a mobil vagy számítógép oldalán is, és lejátszandó zenefájljaink se MP3-ak legyenek!

Teljes értékű autós kihangosító - Egyszerű csatakoztatás az autóban is

Az AudioCast BA10-et úgy tervezték, hogy nagyon könnyen használhassuk autóban is, sőt elsősorban autós felhasználásra készült. Dobozában kétféle hosszúságú speciális kábelt találunk, melyek közül annak függvényében választhatunk, hogy az autóban hová szeretnénk elhelyezni a készüléket. A kábel egyik vége a BA10 különleges microUSB-portjához csatlakozik, míg másik végén egy USB-dugó és egy sztereó 3,5 mm-es jack dugó található egymás mellett, ahogy a legtöbb autóban is található USB-s aljzat a gyári fejegység vonalbemenetének (AUX IN) közelében.

Többszemélyes telefonkihangosító

A BA10 különlegessége, hogy akár . Az első párosítás során a mobilok azonosítóit elmenti, így későb ha ezek közül bármelyiket a közelében érzékeli, azonnal csatlakozik hozzá. Így ha az autót többen is használhatják anélkül, hogy ismét párosítani kellene a telefont és a BA10-et. Ráadásul egyszerre 2 mobilhoz is képes csatlakozni. Így ha az egyik utas mobilján leállítja a zenelejátszást, a másik elindíthatja a sajátján a zenét, felváltva streamelhetnek az AudioCast BA10-re anélkül, hogy lecsatlakozna mobiljukról eközben az eszköz.

Csomag tartalma

AudioCast (BA10) lejátszó öntapadó talppal
30 cm-es USB/jack–microUSB kábel
120 cm-es USB/jack–microUSB kábel
20 cm-es jack-aljzat–RCA dugók adapterkábel
1 db. tartalék 3M öntapadó

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 2200 Ft
Gyártó oldala iEAST AudioCast (BA10) gyártói weboldala
Gyártó iEAST
Hangszóró teljesítmény 5 Watt
Frekvencia átvitel 20 Hz–20 kHz
Tulajdonságok

Bluetooth 4.2, Qualcomm aptX chip
AVRCP 1.6, A2DP1.3, HFP1.6 Bluetooth protokollok támogatása
Mikrofon érzékenysége: -38 dB
Frekvenciaátvitel: 20 Hz–20 kHz
Jel-zajviszony: >90 dB
Teljes harmonikus torzítás: <0,1%
3,5 mm-es jack dugó mint hangkimenet, elsősorban AUX-IN bemenetekhez való csatlakozáshoz
USB-s aljazatról (5V/0,5A-től) működtethető
Hívás fogadás/megszakítás gomb

Csatlakozók

3,5 mm-es AUX kimenet
USB csatlakozás

Szín Szürke
Méret 38,2 x 38,2 x 10,8 mm
Garancia 1 év garancia