Harman Kardon SoundStick Bluetooth 2.1-es hangfalszett

SKU
0282922626920
69 900 Ft

 1-3 munkanap        Ingyenes kiszállítás
-
+
Áttekintés

2.1-es hangfalszett
Bluetooth
6 hüvelykes mélynyomó
2x 20 Watt szatellit hangszóró
Érintésérzékeny hangerőszabályzó
LED világítás

A new yorki Modern Művészetek Múzeumának Állandó Gyűjteményében is szereplő SoundSticks III multimédia hangfalak a Harman Kardon újító dizájnját és technológiáját képviselik.

A SoundSticks III hangfalak 2 x 10 W erősítőjük, 2 dönthető, 6 Wattos szatellit hangfaluk segítségével kivételes hangminőséget biztosítanak.

Harman Kardon SoundStick Bluetooth 2.1-es hangfalszett

A rendkívül elegáns, 20 W kimeneti teljesítménnyel dolgozó mélynyomó pedig élethű és pontos mély hangokat ad vissza.
A SoundSticks III hangszórók minden sztereó mini-jack kimenetet tartalmazó multimédia készülékekkel (laptopok, MP3 lejátszók stb.) teljesen Plug and Play kompatibilisek.
A hangfalak tehát filmjeit, zenéit és játékait hihetetlenül tiszta hangon szólaltatják meg. Az egyedi dizájnú Harman Kardon SoundSticks III hangfalakkal egy hihetetlen hangvilágba csöppenhet bele.

Harman Trustream technológia
A HARMAN TrueStream garanciája, hogy a Bluetooth technológián keresztüli vezeték nélküli adatátvitel során a lehető legjobb élményt élvezheti. Mivel a Bluetooth technológia számos csatlakoztatási lehetőséggel rendelkezik, mérnökeink mindig a legfrissebb és legfejlettebb technológiákat alkalmazzák. Ez a módszer biztosítja a legmagasabb minőségű hangot, függetlenül attól, hogy az alkalmazás, vagy forrás az eszköz.

Technikailag a SoundSticks Wireless rendszere "multimédiás", de ha egyszer megtapasztalod a hangzását, rájössz, hogy könnyen válhat az elsődleges audio rendszereddé. A 40 wattos erősítés, amely gazdag, realisztikus hangzást eredményez, a SoundSticks Wireless erőteljes basszus kimenettel rendelkezik, amely minden zenéhez kiválóan illik - függetlenül attól, hogy melyik forrás generálja a zenét. A SoundSticks Wireless alsó mélysugárzó erősítője pedig a szatellit hangsugárzókhoz illeszkedik, így biztos lehet benne, hogy minden hangszóró pontosan olyan lesz, amennyi szükséges ahhoz, hogy konzisztens, optimális teljesítményt nyújtson.

Harman Kardon SoundStick Bluetooth hangfalszett

További információ
Szállítás 1-3 munkanap
Szállítási díj Ingyenes szállítás
Gyártó Harman Kardon
EAN kód 0282922626920
Hangszóró teljesítmény 40 Watt
Tulajdonságok

2.1-es hangfalszett
Bluetooth
6 hüvelykes mélynyomó
2x 20 Watt szatellit hangszóró
Érintésérzékeny hangerőszabályzó
LED világítás

Szín Átlátszó
Méret

Szatellitek: 254 x 51 mm
Mélysugárzó: 232 x 258 mm

Garancia 2 év garancia