Harman Kardon SoundStick Bluetooth 2.1-es hangfalszett

SKU
0282922626920
69 900 Ft

 A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
 2 év garancia
-
+
Áttekintés

2.1-es hangfalszett
Bluetooth
6 hüvelykes mélynyomó
2x 20 Watt szatellit hangszóró
Érintésérzékeny hangerőszabályzó
LED világítás

A new yorki Modern Művészetek Múzeumának Állandó Gyűjteményében is szereplő SoundSticks III multimédia hangfalak a Harman Kardon újító dizájnját és technológiáját képviselik.

A SoundSticks III hangfalak 2 x 10 W erősítőjük, 2 dönthető, 6 Wattos szatellit hangfaluk segítségével kivételes hangminőséget biztosítanak.

Harman Kardon SoundStick Bluetooth 2.1-es hangfalszett

A rendkívül elegáns, 20 W kimeneti teljesítménnyel dolgozó mélynyomó pedig élethű és pontos mély hangokat ad vissza.
A SoundSticks III hangszórók minden sztereó mini-jack kimenetet tartalmazó multimédia készülékekkel (laptopok, MP3 lejátszók stb.) teljesen Plug and Play kompatibilisek.
A hangfalak tehát filmjeit, zenéit és játékait hihetetlenül tiszta hangon szólaltatják meg. Az egyedi dizájnú Harman Kardon SoundSticks III hangfalakkal egy hihetetlen hangvilágba csöppenhet bele.

Harman Trustream technológia
A HARMAN TrueStream garanciája, hogy a Bluetooth technológián keresztüli vezeték nélküli adatátvitel során a lehető legjobb élményt élvezheti. Mivel a Bluetooth technológia számos csatlakoztatási lehetőséggel rendelkezik, mérnökeink mindig a legfrissebb és legfejlettebb technológiákat alkalmazzák. Ez a módszer biztosítja a legmagasabb minőségű hangot, függetlenül attól, hogy az alkalmazás, vagy forrás az eszköz.

Technikailag a SoundSticks Wireless rendszere "multimédiás", de ha egyszer megtapasztalod a hangzását, rájössz, hogy könnyen válhat az elsődleges audio rendszereddé. A 40 wattos erősítés, amely gazdag, realisztikus hangzást eredményez, a SoundSticks Wireless erőteljes basszus kimenettel rendelkezik, amely minden zenéhez kiválóan illik - függetlenül attól, hogy melyik forrás generálja a zenét. A SoundSticks Wireless alsó mélysugárzó erősítője pedig a szatellit hangsugárzókhoz illeszkedik, így biztos lehet benne, hogy minden hangszóró pontosan olyan lesz, amennyi szükséges ahhoz, hogy konzisztens, optimális teljesítményt nyújtson.

Harman Kardon SoundStick Bluetooth hangfalszett

További információ
Szállítás Rendelésre
Szállítási díj INGYENES
Gyártó Harman Kardon
Hangszóró teljesítmény 40 Watt
Tulajdonságok

2.1-es hangfalszett
Bluetooth
6 hüvelykes mélynyomó
2x 20 Watt szatellit hangszóró
Érintésérzékeny hangerőszabályzó
LED világítás

Szín Átlátszó
Méret

Szatellitek: 254 x 51 mm
Mélysugárzó: 232 x 258 mm

Garancia 2 év garancia