Fibaro Home Center Lite vezérlőközpont (Z-Wave)

SKU
FGHCL
79 900 Ft

 A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
 1 év garancia
Áttekintés

Egyszerű a beállítása
Kis áramfogyasztás
Rugalmas alkalmazás
Nagy kompatibilitás

A Fibaro Home Center Lite egy kis méretű okosotthon vezérlőközpont/átjáró, ami akár 230 készülékkel képes kommunikálni és vezérelni azokat Z-Wave technológiát használva, vezeték nélkül.

Az új Home Center Lite vezérlő még nagyobb lehetőséget ad az otthoni multimédiás készülékek Fibaro-rendszerbe történő illesztésére (amennyiben ezek a késülékek kompatibilisek a rendszerrel).
Kezeld TV-d, házimozid, Hi-Fi-d és más eszközeid a FIBARO-alkalmazással! Alakíts ki okosotthon programokat, válts csatornát, állíts a hangerőn vele! Ha Fibarót használsz, okostelefonodon, táblagépeden kívül nincs szükséged más távvezérlőre.

A beépített energiafogyasztás-mérővel ellenőrizheted, mennyi áramot fogyasztasz az adott pillanatban vagy éppen visszamenőleg, és melyek azok a készülékek, amik a legtöbbet fogyasztják. A részletes statisztikák átlátható diagramok formájában jelennek meg, hogy a számok könnyen összehasonlíthatóak, a jövőbeni kiadások pedig tervezhetők legyenek.

A Home Center Lite a kiemelkedően erős és hihetetlenül energiahatékony Cortex A8 processzort használja (720 MHz).
A Fibaro Home Center 2-höz képest a Home Center Lite-tal nem lehet internetes telefonálást végezni, nincs hanggal történő irányítás, illetve hiányzik a Lua programnyelv.

További információ
Gyártó Fibaro
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 1400 Ft
Garancia 1 év garancia
Szín Fehér
Méret 90 x 90 x 33 mm