Eufy Eufycam 2 vezeték nélküli kamera rendszer-1

Eufy Eufycam 2 (2+1) vezeték nélküli kamera rendszer

Eufy Eufycam 2 (2+1) vezeték nélküli kamera rendszer

SKU
ACT88413D2

365 napos töltöttség
Full HD kamerakép
Intelligens észlelési zónák
Ember észlelés funkció
Részletes éjjeli kép

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
114 200 Ft

Az EufyCam 2 vezeték nélküli kamera rendszer beltéri és kültéri használatra, amely része az otthoni és üzleti biztonsági rendszernek. Ez a készlet két EufyCam kamerából és egy Home Base vezérlőből áll.
A kamerák könnyen felszerelhetők mágneses pad vagy csavarok segítségével. A lopás megakadályozása érdekében minden kamera beépített 100 decibel szirénával rendelkezik, amelyet erőszakos manipuláció során aktiválnak.

Az EufyCam hosszú akkumulátor-élettartamú, akár 1 év aktív üzemmódra vagy akár 3 év készenléti állapotra képes. Készenléti állapotban speciális funkciókat is beállíthat, amelyek befolyásolják az akkumulátor élettartamát. Áramkimaradás esetén a vezérlő egység rendelkezik beépített akkumulátorral, amely biztosítja a rendszer 2 napi teljes működését.

A kamera fokozott ellenállást biztosít a káros időjárási viszonyoknak, amelyet az IP67 tanúsítvány igazol. A készülék ellenáll a szélnek, esőnek és az alábbi hőmérséklet-tartományban is kiválóan használható: -20 °C és +50 °C.

365 napos töltöttség: Az IP67 időjárásálló kamera 1 töltéssel 365 napig (vagy 3 évig készenléti üzemmódban) működik.
Full HD kamerakép: Az 1080p felbontás a kivételes éjjellátó technológiánkkal kombinálva biztosítja a kristálytiszta minőségű videó rögzítését éjjel és nappal egyaránt.
Nincs havidíj: Nem igényel havi díjat, és 16 GB-os microSD-kártyával érkezik, amely akár egyéves felvételeket is tárolhat.
Részletes éjjeli kép: Lássa tisztán a felvételeket vagy az élőképet akár éjszaka is.
Intelligens észlelési zónák: Testreszabhatja azokat a területeket, hogy a kamera hol érzékelje a mozgást. Állítsa be a zónákat, a saját igényei szerint, így csak az Ön számára fontos riasztásokkal kell foglalkoznia.
Ember észlelés funkció: Lehetővé teszi a kamera számára, hogy intelligensen felismerje a test alakját és az arc formáját. Így csak akkor figyelmeztet, ha egy személy nem pedig egy kóbor macska közeledik.
Azonnali mobil értesítések: Másodpercek alatt értesíti Önt, ha gyanús mozgásokat észlel a kamera.
Bármilyen időjárásra kész: Az IP67 időjárásálló besorolással az eufyCam 2 úgy van kialakítva, hogy ellenálljon a szélsőséges időjárásnak is.

További információ
Gyártó Eufy
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 2200 Ft
Garancia 2 év garancia
Gyártói cikkszám T88413D2
Tulajdonságok

1080p felbontás
16Gb-os memórikártya tartozék
IP67 védettség
100 dB-es sziréna
-20 °C és +50 °C működési tartomány

Szín Fehér