Denon Home 350 multiroom hangszóró, fekete-5

Denon Home 350 multiroom hangszóró, fekete

Denon Home 350 multiroom hangszóró, fekete

SKU
DENONHOME350BKE2

Átfogó streaming
Kiváló hangzás
Hi-Res hangzás
Sztereó konfiguráció

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ

  Hi-Fi piac teszt  
was 279 990 Ft Special Price 189 990 Ft

Élvezze a legrészletesebb hangot bármelyik helyiségben a Denon Home 350 készülékkel. A fejlett akusztikus hardver, a szakszerűen hangolt digitális jelfeldolgozás és a prémium teljes skálájú meghajtók révén a Denon Home 350 a legtisztább hangokat biztosítja. Párosítson egy másik Home 350-et a még tökéletesebb sztereó hangzáshoz, vagy kombinálja más HEOS kompatibilis termékekkel.

A három gyorsválasztó gomb segítségével könnyedén tárolhatja kedvenc internetes rádióállomásait, hogy bármikor élvezze őket, a keresés nehézsége nélkül.

Párosítson két Denon Home 350 hangszórót a HEOS alkalmazás segítségével, és élvezze az igazi sztereó hangszórót. A Denon Home 350 hangszórók bal és jobb hangszórókként működnek, hogy Hi-Fi minőségű rendszert biztosítsanak, kábelek nélkül. Hallgassa meg Hi-Res kollekcióját olyan pontossággal és odafigyeléssel, amilyet a zenéje megérdemel.

Merüljön el vezeték nélküli hangzásban. Csatlakoztasson egy pár Denon Home 350-et egy DHT-S716H hangprojektorral és egy DSW-1H mélysugárzóval a teljes surround 5.1 házimozihoz.
A beépített HEOS segítségével otthonának minden szobája megszólalhat. Vagy csoportosítson további Denon Home hangszórókat, HEOS hangszórókat, hálózati lejátszókat vagy AV erősítőket, hogy ugyanazzal a dallal töltse fel az otthona minden helységét az otthoni hálózat használatával.

Elegáns kialakításával és kifinomult anyagaival a Denon Home 350 lenyűgöző, hogy első pillantásra megragadja a figyelmet, és mégis tökéletesen beleolvad a környezetébe.
Indítsa el zenei kalandját a legkisebb érintéssel. Az új, közelséget érzékelő csúcskategóriás interfész aktiválódik, amint a kezei közelednek.

  • Átfogó streaming: Spotify Free vagy Premium, Apple Music, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer stb, Wi-Fi, AirPlay 2 vagy Bluetooth segítségével
  • Vezeték nélküli multiroom audio: Csoportosítson más HEOS-kompatibilis eszközöket (AV receiverek, Soundbar-ok, mini rendszerek és hangszórók) ugyanazon, vagy különböző zene
    lejátszásához vezeték nélkül, több helyiségben
  • Hi-res hang: Nagy felbontású fájlok Gapless lejátszása, beleértve 192 kHz/24 bites FLAC, WAV, ALAC és DSD 2.8/5.6MHz-es fájlokat hálózati, vagy hátsó USB porton keresztül
  • Könnyű beállítás: Az ingyenes HEOS alkalmazás használatával könnyedén beállíthatja a Denon Home hangszórókat otthoni Wi-Fi hálózatán
  • Gyorsválasztó gombok: Tárolja a három vagy hat kedvenc internetes rádióállomását, hogy bármikor élvezhesse azokat, okos eszközének előkeresése nélkül.
  • Hangvezérlés: Együttműködik az Alexa, a Google Assistant és a Siri szolgáltatással (további eszközökre van szükség)
  • Sztereo párosítás: A HEOS alkalmazás használatával párosítson két Denon Home hangszórót egy sztereó pár bal és jobb csatornájaként.
  • Rugalmas csatlakozás: USB port a külső memóriákhoz, Ethernet és 3,5 mm aux bemenet a helyi kapcsolatokhoz
További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 2200 Ft
Teszt Hi-Fi piac teszt
Gyártó Denon
Tulajdonságok

2x 0,75”-os magassugárzó
2x 2”-os középsugárzó
2x 6,5”-os mélysugárzó
D osztályú erősítő
Gyorsválasztó gombok

Csatlakozók

Wi-Fi csatlakozás
Bluetooth csatlakozás
USB port
AUX bemenet
Ethernet csatlakozás

Szín Fekete
Méret

380 x 230 x 180 mm

Garancia 3 év garancia
Akciós ár 189 990 Ft