Denon Heos Subwoofer aktív mélysugárzó

SKU
HEOSSUBBKE2
229 990 Ft

 BESZÁLLÍTÓNÁL RAKTÁRON, VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: 3-4 munkanap
 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: INGYENES

 3 év garancia
-
+
Áttekintés

Vezeték nélküli kapcsolat HEOS termékekkel
Készenléti üzemmód
D osztályú erősítő
Dupla 135mm-es mély hangszóró

Az új HEOS Subwoofer-t úgy tervezték, hogy tökéletes harmóniában együtt tudjon működni a teljes HEOS termékválasztékkal, a vezeték nélküli hangszóróktól az új AV termékekig és a HEOS Amp / HEOS Link elektronikákkal is. Így erőteljesen megnövelhetjük a mély basszust minden kiépítésnél - és mindezt természetesen HEOS módra - vezetékek nélkül. Ez a vezeték nélküli mélynyomó szép elegáns matt fekete színben és karcsú kivitelben elérhető, amely használható függőlegesen vagy vízszintesen, lehetővé téve, hogy tökéletesen illeszkedjen a szobájához a személyes elvárásoknak megfelelően.

A két egyedileg tervezett 5-1/4"-os (13,5 cm) meghajtó egységet a kifinomult D osztályú erősítő hajtja, amely tiszta, padlót-remegtető basszust nyújt. Míg a karcsú kialakításnak köszönhetően használható függőleges, vagy vízszintes elhelyezésben is, hogy megfeleljen a szoba kialakításához - akár még becsúsztathatja a kanapé alá is!

A fejlett digitális jelfeldolgozás optimalizálja a hangot az összes HEOS konfigurációhoz és részletes beállítási lehetőséget biztosít a magabiztosabb felhasználók számára is - mindez elérhető a HEOS alkalmazásban, így a beállítása egyszerű. Rendszerintegráció jellemzők is elérhetőek az alkalmazáson keresztül, így gyárilag optimalizált beállítást nyújt minden konfigurációhoz, valamint a speciális beállításokat azon felhasználók számára, akik ezeken túl is szeretnék szabályozni a saját egyedi zenehallgatási környezetüket.

Csatlakoztassa a HEOS Subwoofer-t bármelyik HEOS készülékéhez az egész házat betöltő, eget rengető hangzásért. Streameljen különböző zenét a különböző szobákba, vagy ugyanazt a zenét az összes szobába. Az egész csak egy érintés a HEOS alkalmazással.

Denon termékek 3 év gyártói garanciával

További információ
Szállítás Szállítás 3-4 munkanap
Szállítási díj INGYENES
Gyártó oldala Denon Heos Subwoofer gyártói weboldala
Gyártó Denon
Hangszóró teljesítmény 70 Watt
Tulajdonságok

Automatikus kikapcsolás és készenléti állapot
2 x 135 mm-es membrán
Wi-Fi kapcsolat a többi HEOS termékkel

Szín Fekete
Méret

404 x 171.5 x 438.4 mm

Garancia 3 év garancia