Denon AVR-X3500H 7 csatornás házimozi erősítő

SKU
AVRX3500HBKE2
Special Price 289 990 Ft 309 990 Ft

 3-4 munkanap        Ingyenes kiszállítás
-
+
Áttekintés

7.2 csatornás AV Receiver
HEOS Wireless Multi-Room Audio
Dolby Atmos, DTS:X és DTS Virtual:X kodekek
Dolby Vision kompatibilitás, HDR és BT.2020
AirPlay, Bluetooth, Internet Radio
DSD (2.8/5.6MHz), FLAC, ALAC és WAV

Az AVR-X3500H egy prémium 7,2 csatornás receiver, amely a cég legendás hangminőségét biztosítja kilenc, egyenként 180 W-os erősítő csatornán keresztül, melyben az Advanced AL32 többcsatornás hangfeldolgozás biztosítja a kristálytiszta hangzást.
Ez az erőmű támogatja a háromdimenziós hangformátumokat is: Dolby Atmos, DTS:X, DTS Virtual:X - a hihetetlen házimozi élmény érdekében. Tartalmazza továbbá a teljes 4K kompatibilitást, a Dolby Vision, a HDR (High Dynamic Range), a HLG (Hibrid Log-Gamma), az ARC (Audio Return Channel) és eARC (továbbfejlesztett Audio Return Channel) technológiákat is.

Biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb képminőséget kapja függetlenül attól, hogy mi a forrás, köszönhetően az Advanced Video Processing analóg-HDMI átalakításnak. Ez azt jelenti, hogy a video tartalmat felskálázza akár 1080p Full HD vagy 4K Ultra HD (60 / 50Hz) felbontásra is.

A beépített HEOS és az Amazon Alexa támogatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az AVR-X3500H készüléket hangparancsokkal vezéreljék, egy alkalmazás vagy a távezérlő használata helyett. Az Alexa használható a receiver be- és kikapcsolására, a hangerő növelésére vagy csökkentésére, és a bemenetek egy adott forrásra való átkapcsolására, valamint az időjárással, az aktuális hírekkel és még sok más egyéb témával kapcsolatos kérdések megválaszolására.

A jövőbiztos frissítések az Apple AirPlay 2 zenei streaming támogatással együtt érkeznek a Wi-Fi és Bluetooth opciók mellett. A zenehallgatás bármilyen mobileszközről az otthoni szórakoztató rendszerén keresztül eddig soha nem volt ennyire egyszerű.
Ez a streaming sokoldalúság tette lehetővé a beépített HEOS hálózati technológiát, amely további hozzáférést biztosít az internetes rádiókhoz és a zenei szolgáltatások széles skálájához, mint például a Spotify, Deezer, Tidal, Amazon Prime Music és még sok más. Az AVR-X3500H egy HEOS multiroom rendszer részeként is használható, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az egész házban megosszák a zenéiket más vezeték nélküli hangszórókon keresztül.

Az AVR DSP (Digital Sound Processor) processzora óriási teljesítménnyel rendelkezik, a négy 300 MHz DSP mag több, mint 1 milliárd számítás végrehajtására képes másodpercenként.

AIRPLAY 2
Streamelje zenéit a kedvenc zenei szolgáltatásairól, mint például az Apple Music és a Spotify, vagy játsza le kedvenc videóit a YouTube és a Netflix szolgáltatásból bármelyik iPhone, iPad, Mac vagy Apple TV eszközről, miközben a hang tökéletesen szinkronizálható a hangszóróival az AirPlay 2 által.

Az AirPlay 2 is támogatja a multiroom audio-t. Ez lehetővé teszi a tartalom továbbítását több AirPlay 2 kompatibilis eszközre egyidejűleg a továbbfejlesztett audio puffereléssel, így biztosítva van a zökkenőmentes zenelejátszás. Az AirPlay 2 biztosítja az audioeszközök vezérlését és csoportosítását az Apple Music-on, vagy a Home App-on belül. Használja az Airplay 2 alkalmazást vagy a saját hangját a Siri-n keresztül.

HEOS + ALEXA - MONDJA KI UTASÍTÁSAIT.
Használja hangját kedvenc zenei szolgáltatásainak közvetítéséhez erre a HEOS-kompatibilis eszközre. Kérje meg Alexát, hogy játsszon le zenét az Amazon Music, a Spotify, stb. szolgáltatókról, a hangerő szabályozására, szüneteltetésre, elnémításra és léptetésre - mindezt a saját hangjával.

Az Alexa hangutasítások elindításához nyissa meg az Alexa alkalmazást, és válassza ki a "Skills" lehetőséget. Adja hozzá a HEOS Home Entertainment alkalmazást. Ezután menjen a Smart Home menüpontra az Alexa alkalmazás menüjében, és válassza a "Devices and Discover" opciót, vagy mondja ki: "Alexa, discover my devices".

A HEOS Home Entertainment és az Alexa segítségével zenét streamelhet erről az eszközről, bármely más HEOS-kompatibilis készülékről. Hallgasson zenét az Amazon Music, a Spotify és a TuneIn szolgáltatókról (a lista folyamatosan bővül). Csak kérnie kell.

Denon termékek 3 év gyártói garanciával

További információ
Szállítás 3-4 munkanap
Szállítási díj Ingyenes szállítás
Teszt AV-Online teszt
Gyártó oldala Denon AVR-X3500H gyártói weboldala
Gyártó Denon
EAN kód 4951035065952
Teljesítmény

180W teljesítmény csatornánként

Tulajdonságok

7,2 csatornás AV-Receiver, 180W teljesítmény csatornánként
Dolby Atmos, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, DTS:X
8 HDMI bemenet (1 db az előlapon)
3 HDMI kimenet (2 fő + zóna ki)
4K / 60Hz teljes jeltovábbítás, HDR, Dolby Vision, HLG, ARC és eARC
Audyssey MultEQ XT32 automatikus kalibrálás és szoba akusztikai optimalizálás LFC, Sub EQ, Dinamikus Hangerő és Dinamikus EQ
Speciális videofeldolgozás analóg-HDMI konvertálással, 1080p és 4K Ultra HD (60 / 50Hz)
Amazon Alexa hangvezérlés
Beépített HEOS vezeték nélküli multiroom hangtechnika
Wi-Fi, AirPlay 2 és Bluetooth a sokoldalú zene streaminghez
Phono bemenet
Automatikus ECO mód
Crestron Connect kompatibilitás
Intelligens távvezérlés - Ihiji és Domotz támogatás

Csatlakozók

HDMI bemenet / kimenet

8 / 3

Optikai bemenet / kiement

2 / -

Koaxiális bemenet / kiement

2 / -

Analog audio bemenet / kiement

5 / 2

Többcsatornás audio kiement

igen, 7.2

Mélysugárzó kiement

2

Kompozit video kiement / bemenet

- / 3

Komponens video kiement / bemenet

USB Port

1

Fejhallgató

igen (6.3 jack)
Szín Fekete
Méret

434 x 167 x 389 mm

Garancia 3 év garancia
Akciós ár 289 990 Ft