Denon AVR-X2500H 7 csatornás házimozi erősítő

SKU
AVRX2500HBKE2
Special Price 174 990 Ft 229 990 Ft

 3-4 munkanap      Ingyenes kiszállítás
-
+
Áttekintés

7.2 csatornás AV Receiver
HEOS Wireless Multi-Room Audio
Dolby Atmos, DTS:X és DTS Virtual:X kodekek
Dolby Vision kompatibilitás, HDR és BT.2020
AirPlay, Bluetooth, Internet Radio
DSD (2.8/5.6MHz), FLAC, ALAC és WAV

A Denon AVR-X2500H támogatja a Dolby Atmos, a DTS: X és a DTS Virtual:X technológiát, valamint a legfrissebb video technológiákat, mint például a Dolby Vision ™, a HDR, a HLG és a 4K video upscaling. 8 HDMI bemenettel és 2 kimenettel rendelkezik HDCP 2.2-vel minden HDMI porton. A streameljen zenét a Spotify, a Pandora, a Tidal szolgáltatókon keresztül és a HEOS multiroom vezeték nélküli technológiájának köszönhetően, és Amazon Alexa kompatibilitással vezérelheti mindezt. Ideális egyedi telepítésekhez, az AVR-X2500H a szórakoztató központ, amely segít a tökéletes házimozi kialakításában. A több, mint 100 éves audio múltra visszatekintő Denon garantálja, hogy az audio-szerelmesei megkapják a vágyott a hangzást.

ERŐTELJES 7.2 CSATORNÁS ERŐSÍTŐ A LEGÚJABB HÁZIMOZI SPECIFIKÁCIÓKKAL
Az AVR-X2500H magas áramú diszkrét erősítővel rendelkezik minden csatornán, névleges teljesítménye 95 watt csatornánként (8 Ohms, 20Hz-20kHz, 0.08% THD). Az alacsony impedanciájú meghajtók biztosítják a hangszórók széles körének működési stabilitását, és kiegyensúlyozott, hangzást biztosítanak. Az AVR-X2500H háromdimenziós hangformátumokat kínál: Dolby Atmos, DTS: X és DTS Virtual: X, valamint HDCP 2.2 támogatással ellátott HDMI szekció és a HDMI források 4K skálázása.

DOLBY ATMOS - HANG A MEGFELELŐ HELYEN
Merüljön el a többdimenziós hangzásban a Dolby Atmos segítségével. Élvezze a 7.1.6 vagy 9.1.4 surround hangsugárzó rendszert és 6 további felső hangsugárzót, vagy Dolby Atmos magassági hangsugárzót a végső házimozi-élmény érdekében. Élvezze a Dolby Atmos minden dimenzióját. A Dolby Atmos eljuttatja a történet közepébe olyan mozgó hangzással, amely a lélegzetelállító valódiság körül áramlik. Élvezze az 5.1.2-es surround hangsugárzó rendszert, amely 2 felső hangsugárzót vagy 2 Dolby Atmos hangsugárzót kínál a végső házimozi-élmény érdekében - beleértve a Dolby Surround upmixert a hagyományos tartalmakhoz.

ÁLLÍTSA BE A HANGOT SZOBÁJÁHOZ MÉRTEN
Az AVR-X2500H rendelkezik a legfejlettebb Audyssey MultEQ XT32 automatikus helyiség akusztikai korrekciós rendszerrel. Ezen technológiáknak köszönhetően és a mellékelt mérőmikrofonnal a MultEQ XT32 kielemez minden egyes hangszóró kimenetet, és optimalizálja a teljes hangélményt. A kiegészítő Audyssey MultEQ Editor App (megvásárolható) segítségével a haladó felhasználók további beállításokat érhetnek el.

ÉLVEZZE A RENDKÍVÜLI HANGHŰSÉGET
Fedezze fel a nagyfelbontású zeneszámok elképesztő hanghűségét az AVR-X2500H-val, ami képes dekódolni a 24-bit/192-kHz veszteségmentes fájlokat (FLAC és WAV; ALAC/Apple Lossless 24-bit/96kHz-ig), valamint a DSD 2.8MHz (az SACD audiofil formátuma) és az 5.6MHz zeneszámokat. Hallgasson nagy felbontású audio tartalmakat a hálózathoz csatlakoztatott eszközökön, például számítógép vagy NAS, USB-csatlakozóról.

Denon termékek 3 év gyártói garanciával

További információ
Szállítás 3-4 munkanap
Szállítási díj Ingyenes szállítás
Gyártó oldala Denon AVR-X2500H gyártói weboldala
Gyártó Denon
Teljesítmény

95 watt csatornánként (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0,08%, 2 csatornán meghajtva)
150W csatornánként (6 ohm, 1% 1 csatornán meghajtva)

Tulajdonságok

Beépített HEOS vezeték nélküli multiroom audio technológia
Osztályelső Denon beállítási asszisztens és grafikus felhasználói felület
A népszerű zenei szolgáltatások, mint például a Spotify, az Amazon Music, a Deezer, a Tidal. Az ingyenes HEOS alkalmazáson keresztül még több is elérhető.
Bluetooth és AirPlay vezeték nélküli audio streaming
32 bit / 192 kHz AKM DAC (AKM4458VN) minden csatorna számára
Hálózati streaming és USB High-Res támogatás, beleértve: ALAC, FLAC, WAV (akár 24 bites / 192 kHz), valamint DSD 2.8 MHz és 5.6 MHz zeneszámokat
Automatikus beállítás és a helyiség akusztikájának optimalizálása az Audyssey MultEQ XT készülékkel a mellékelt mikrofon és állvány segítségével
Audyssey Dynamic EQ és Dynamic Volume a tökéletes hangzáshoz bármilyen hangerő szinten

Csatlakozók

Wi-Fi, AirPlay és Bluetooth
HDMI bemenet / kimenet: 8 / 2
Optikai bemenet / kiement: 2 / -
Analog audio bemenet / kiement: 4 / -
Többcsatornás analóg audió bemenet
Phono csatlakozás
Mélysugárzó kiement: 2
Kompozit video kiement / bemenet: 2 / 1
Komponens video kiement / bemenet: 2 / 1
USB csatlakozás
Fejhallgató csatlakozás (6.3 jack)

Szín Fekete
Méret

434 x 339 x 167 mm

Garancia 3 év garancia
Akciós ár 174 990 Ft