Denon AH-GC30 zajszűrős bluetooth fejhallgató fekete

Denon AH-GC30 zajszűrős bluetooth fejhallgató, fekete

Denon AH-GC30 zajszűrős bluetooth fejhallgató, fekete

SKU
AHGC30BKEM

FreeEdge meghajtó
aptX HD Bluetooth technológia
Aktív zajszűrés 4 mikfornnal
20 órás akkumulátor élettartam

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
139 990 Ft

A díjnyertes zászlóshajó AH-D9200 fejhallgató fejlett FreeEdge meghajtó technológiájára épülve, a Denon GC30 valóban magával ragadó zenehallgatási élményt nyújt.
Az aptX HD Bluetooth technológiát használja a CD-nél jobb minőségű hangzáshoz, emellett a legmodernebb multimode aktív zajcsökkentés jellemzi, és megvan a közvetlen USB-csatlakozás lehetősége is a PC-ről, a lehető legjobb hangzás érdekében.

Az AH-GC30 a Denon szabadalmaztatott FreeEdge meghajtó technológiáját alkalmazza, amely lebegő membránt használ, hogy csökkentse a rezonanciákat és pontosabb dugattyú-szerű mozgást hozzon létre, így hallhatóbbá téve számukra a zene minden dinamikáját és árnyalatát.
Akusztikailag a Denon hangmestere hangolja, hogy hihetetlen zenei hanghűséget és kifejezőbb nagy felbontású hangot nyújtson. Továbbá, a filmek is életre kelnek az erőteljes basszusok és tiszta párbeszédek által.

Denon AH-CG30 zajszűrős fejhallgató City móddal   Denon AH-CG30 zajszűrős fejhallgató


A legújabb generációs Active Noise Canceling (aktív zajcsökkentő) mikrofonokat használ a környezeti zaj elemzéséhez és kompenzálásához. Háromféle üzemmód áll rendelkezésre a zaj optimális kizárására, függetlenül attól, hogy repülőn, vagy vonaton utazik, az utcán sétál, vagy az irodában végzett munkára koncentrál.

Négy mikrofonnal a fejhallgató belsejében és a külsején, fejlett digitális jelfeldolgozással kombinálva az aktív zajcsökkentés nemcsak azt jelenti, hogy jobban kizárja a külső zajokat: a három különböző üzemmód lehetővé teszi, hogy tökéletesen beállítsa azt a környezetéhez.

City mód
Kiküszöböli a zsúfolt közterületeken tapasztalható tipikus zajt

Office mód
Úgy van beállítva, hogy csendben tudjon dolgozni a munkahelyén.

Flight üzemmód
Úgy van beállítva, hogy megszüntesse a repülőgép motorjaiból hallható folyamatos zavaró zajt.

Továbbá, a zajszűrő rendszer egy speciális Ambient Monitor funkcióval is rendelkezik: az egyik fülkagyló egyszerű megérintésével a beépített mikrofonok lehetővé teszi, hogy hallja a környezeti hangokat. Ez azt jelenti, hogy a fülhallgató eltávolítása nélkül könnyen hallhatja a légiutas-kísérőt vagy az irodai munkatársait.

Emellett még két további mikrofon is található, nyolcadik generációs zajcsökkentéssel, hogy a hívások kezdeményezése és fogadása kiváló hangtisztasággal történjen.

  • A Denon FreeEdge membránok rendkívül pontos, erőteljes hangzást biztosítanak
  • Aktív zajszűrés négy mikrofonnal és három üzemmóddal, repülés, városi és irodai használatra, valamint gyors és egyszerű pillanatnyi deaktiválás
  • aptX HD Bluetooth nagy felbontású hang a kompatibilis eszközökkel, valamint vezetékes csatlakozással és USB audio opció
  • 20 órás akkumulátor élettartam a hosszú utazások esetén (Bluetooth és zajszűrés együttes használata esetén); és 25 óra Bluetooth nélkül.
  • Az akkumulátor teljesen feltöltődik 2 óra alatt, míg a 10 perces gyors töltés 21/2 órányi használatot, és 15 perces gyors töltés 41/2 óra használatot biztosít
  • Fület körülvevő design memóriahab fülkagylóval, szintetikus bőr borítással a tökéletes illeszkedés és kényelem érdekében, még hosszútávú zenehallgatás esetén is

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 2200 Ft
Gyártó oldala Denon AH-GC30 gyártói weboldala
Gyártó Denon
Garancia 2 év garancia
Frekvencia átvitel 5Hz -50kHz
Tulajdonságok

40mm FreeEdge Driver
Denon Audio App
Bőr fejpánt
Összecsukható
98 dB/mW érzékenység
16 Ohm impedancia

Szín Fekete