Denon AH-GC25NC zajszűrős fejhallgató fehér

Denon AH-GC25NC zajszűrős fejhallgató, fehér

Denon AH-GC25NC zajszűrős fejhallgató, fehér

SKU
AHGC25NCWTEM

FreeEdge meghajtó
Teljes tartozékkészlet
Aktív zajszűrés 4 mikfornnal
Ambient monitor

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
was 99 990 Ft Special Price 79 990 Ft

A Denon AH-GC25NC új Denon FreeEdge teljesítmény meghajtókkal rendelkezik, hogy kiváló minőségű Hi-Res minősítésű hangzást biztosítson. Akár utazás, akár munka közben, a zajszűrés három módja biztosítja a békét és a csendet, és az új ambient monitor azt jelenti, hogy soha nem hagy ki egy bejelentést vagy beszélgetést sem.

A beépített mikrofonnal ellátott távirányító és mikrofon figyelemre méltó hangtisztaságot biztosít telefonhívások kezdeményezésekor és fogadásakor. Ez a kényelmes, könnyű, fejhallgató fejlett Denon technológiákkal van ellátva, így minden nap csodálatos élményt nyújt.

Denon AH-CG30 zajszűrős fejhallgató City móddal   Denon AH-CG30 zajszűrős fejhallgató


A legújabb generációs Active Noise Canceling (aktív zajcsökkentő) mikrofonokat használ a környezeti zaj elemzéséhez és kompenzálásához. Háromféle üzemmód áll rendelkezésre a zaj optimális kizárására, függetlenül attól, hogy repülőn, vagy vonaton utazik, az utcán sétál, vagy az irodában végzett munkára koncentrál.

Négy mikrofonnal a fejhallgató belsejében és a külsején, fejlett digitális jelfeldolgozással kombinálva az aktív zajcsökkentés nemcsak azt jelenti, hogy jobban kizárja a külső zajokat: a három különböző üzemmód lehetővé teszi, hogy tökéletesen beállítsa azt a környezetéhez.

City mód - Kiküszöböli a zsúfolt közterületeken tapasztalható tipikus zajt
Office mód - Úgy van beállítva, hogy csendben tudjon dolgozni a munkahelyén.
Flight üzemmód - Úgy van beállítva, hogy megszüntesse a repülőgép motorjaiból hallható folyamatos zavaró zajt.

Következő generációs zajszűrés
A Denon következő generációs szabadalmaztatott aktív zajcsökkentő rendszere kettős mikrofonokat használ mindegyik fülhallgatón, és három zajszűrési módot tervezett a légi utazáshoz, az utazáshoz és az irodába. Minden üzemmód kifejezetten a környezetében található környezeti zaj csökkentésére vagy megszüntetésére szolgál. Hallgasson zenét, telefonáljon, nézzen filmeket, és koncentráljon a munkájára, úgy, hogy közben nem zavarja a zaj.

Hosszabb ideig tartó viseletre tervezve
Ideális a gyakori légi közlekedéshez és a hosszú utazásokhoz a puha, állítható fejpántnak, és a kettős mozgású memóriahab-füleknek köszönhetően, melyek tökéletes illeszkedést és kényelmet biztosítanak, ami hosszú távon sem fárasztó.

Teljes tartozékkészlet
Könnyű, és összecsukható, az AH-GC25NC az utazók számára készült. Tartalmaz egy luxus hordtáskát a fejhallgatóhoz és tartozékaihoz, egy USB Micro-B kábelt a lítium-ion akkumulátor töltéséhez bármely USB töltőből vagy számítógép USB portjáról, valamint egy audio kábelt, beépített belső mikrofonnal és távvezérlővel a vezetékes hallgatáshoz.

Új FreeEdge meghajtó a kiváló hangzásért
A Denon-exkluzív FreeEdge-meghajtó-tervezés, amely általában az ultra-prémium fejhallgatók számára van fenntartva, részletgazdag magashangokat, mély basszust és pontos képalkotást biztosít anélkül, hogy a zene jelét hajlítaná vagy torzítana, biztosítva a lehető legjobb akusztikai élményt.

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 2200 Ft
Gyártó oldala Denon AH-GC25 gyártói weboldala
Gyártó Denon
Garancia 3 év garancia
Frekvencia átvitel 5Hz -50kHz
Tulajdonságok

40mm FreeEdge Driver
Összecsukható
98 dB/mW érzékenység
16 Ohm impedancia

Szín Fehér
Akciós ár 79 990 Ft
Hasonló termékek