Dali Spektor 2 polc hangsugárzó pár fehér

Dali Spektor 2 polc hangsugárzó pár, fehér

Dali Spektor 2 polc hangsugárzó pár, fehér

SKU
SPEKTOR2WHITE

Polc hangsugárzó
Fa szálas kúp membránok
Erősítőbarát
Lágy dóm magassugárzó
Alacsony jel veszteség

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
109 990 Ft

A Dali SPEKTOR 2 továbbra is csupán egy kompakt hangfal, de a nagyobb belső térfogata plusz basszus teljesítményt nyújt. A megnövelt felületű 5¼”-os mélynyomó és a 25 mm-es lágy dóm magassugárzó növelik az általános hangnyomásszintet, ami miatt ez a termék tökéletes választásnak bizonyul a nagyobb szobákban történő használatra, olyan helyeken, ahol továbbra is kompakt hangfalra van szükség. A SPEKTOR 2 megállja a helyét otthonokban, akármilyen surround pozícióban, segítve abban, hogy részese legyél a teljesen elragadtató filmélményeknek.

Fa szálas kúp membránok
A beágyazott fa szálas membrán egyetlen felületet ad a struktúrának, amely drámai mértékben csökkenti a felületén kialakuló rezonanciát. Ez hozza létre a lehető legjobb reprodukciót a hangzási jel minden részletében.

Erősítőbarát
A SPEKTOR széria erősítőbarát kialakítása tökéletes választás, szinte az összes hasonló árkategóriájú erősítőhöz. Mindegy, hogy kompakt HiFi-t, sztereó erősítőt, vagy surround erősítőt választunk, a SPEKTOR a legjobbat fogja kihozni mindegyikből, megmutatva neked, hogy mennyire jó lehet a zeneművek és a filmek hangzása.

Lágy dóm magassugárzó
A dóm magassugárzó ajánlja a kategórián belüli legjobb felbontást, a megnövelt frekvencia átvitelt, a széles hangszórást és az alacsony elszíneződést nyújtja. Ez tiszta örökség a csúcs szériáinkból. A magassugárzó ultra-könnyű súlyú szőtt anyagon alapul, amelynek a súlya kevesebb, mint a fele a piacon található, a konkurencia által használt anyagokénál (0.056 mg/mm2).

Alacsony jel veszteség
Kizárólag a DALI által tervezett és rendelésére gyártott meghajtókat használva, a keresztváltóban nincs szükség frekvencia korrekcióra. Ez lehetővé teszi számunkra a pontos keresztváltó megtervezését válogatott minőségi alapanyagokból, ami biztosítja, hogy a jel veszteség nullához közeli értékű.

Dali hangfalak 5 év gyártói garanciával

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 1600 Ft
Gyártó oldala Dali Spektor 2 gyártói weboldala
Gyártó Dali
Hangszóró teljesítmény 100W
Frekvencia átvitel 54 Hz - 26 kHz
Impedancia 6 Ohm
Érzékenység 84.5 dB
Tulajdonságok

Frekvencia tartomány (+/- 3 dB): 54 - 26 000 Hz
Érzékenység (2,83 V / 1 m): 84.5 dB
Névleges impedancia: 6 Ω
Maximum SPL: 105 dB
Ajánlott erősítő teljesítmény: 25 - 100 W
Keresztváltási frekvencia: 2 600 Hz
Keresztváltási alapelv: 2 utas
Magassugárzó: 1x 25 mm-es lágy dóm
Mély / középsugárzó: 1x 5¼"
Ház típus: Bass Reflex
Bass Reflex hangolási frekvencia: 51.5 Hz
Bemeneti csatlakozó (k): Single

Szín Fehér
Méret

292 x 170 x 238 mm

Garancia 5 év garancia