Dali Spektor 2 polc hangsugárzó pár dió

Dali Spektor 2 polc hangsugárzó pár, dió

Dali Spektor 2 polc hangsugárzó pár, dió

SKU
SPEKTOR2WALNUT

Polc hangsugárzó
Fa szálas kúp membránok
Erősítőbarát
Lágy dóm magassugárzó
Alacsony jel veszteség

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
109 900 Ft

A Dali SPEKTOR 2 továbbra is csupán egy kompakt hangfal, de a nagyobb belső térfogata plusz basszus teljesítményt nyújt. A megnövelt felületű 5¼”-os mélynyomó és a 25 mm-es lágy dóm magassugárzó növelik az általános hangnyomásszintet, ami miatt ez a termék tökéletes választásnak bizonyul a nagyobb szobákban történő használatra, olyan helyeken, ahol továbbra is kompakt hangfalra van szükség. A SPEKTOR 2 megállja a helyét otthonokban, akármilyen surround pozícióban, segítve abban, hogy részese legyél a teljesen elragadtató filmélményeknek.

Fa szálas kúp membránok
A beágyazott fa szálas membrán egyetlen felületet ad a struktúrának, amely drámai mértékben csökkenti a felületén kialakuló rezonanciát. Ez hozza létre a lehető legjobb reprodukciót a hangzási jel minden részletében.

Erősítőbarát
A SPEKTOR széria erősítőbarát kialakítása tökéletes választás, szinte az összes hasonló árkategóriájú erősítőhöz. Mindegy, hogy kompakt HiFi-t, sztereó erősítőt, vagy surround erősítőt választunk, a SPEKTOR a legjobbat fogja kihozni mindegyikből, megmutatva neked, hogy mennyire jó lehet a zeneművek és a filmek hangzása.

Lágy dóm magassugárzó
A dóm magassugárzó ajánlja a kategórián belüli legjobb felbontást, a megnövelt frekvencia átvitelt, a széles hangszórást és az alacsony elszíneződést nyújtja. Ez tiszta örökség a csúcs szériáinkból. A magassugárzó ultra-könnyű súlyú szőtt anyagon alapul, amelynek a súlya kevesebb, mint a fele a piacon található, a konkurencia által használt anyagokénál (0.056 mg/mm2).

Alacsony jel veszteség
Kizárólag a DALI által tervezett és rendelésére gyártott meghajtókat használva, a keresztváltóban nincs szükség frekvencia korrekcióra. Ez lehetővé teszi számunkra a pontos keresztváltó megtervezését válogatott minőségi alapanyagokból, ami biztosítja, hogy a jel veszteség nullához közeli értékű.

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj INGYENES
Gyártó oldala Dali Spektor 2 gyártói weboldala
Gyártó Dali
Hangszóró teljesítmény 100W
Frekvencia átvitel 54 Hz - 26 kHz
Impedancia 6 Ohm
Érzékenység 84.5 dB
Szín Dió
Méret 292 x 170 x 238 mm
Garancia 5 év garancia