Dali Spektor 1 polc hangsugárzó pár dió

Dali Spektor 1 polc hangsugárzó pár, dió

Szabadság miatt 09.13 és 09.29 között ZÁRVA tartunk!

Dali Spektor 1 polc hangsugárzó pár, dió

SKU
SPEKTOR1WALNUT

Polc hangsugárzó
Fa szálas kúp membránok
Erősítőbarát
Lágy dóm magassugárzó
Alacsony jel veszteség

 BESZÁLLÍTÓNÁL ELÉRHETŐ
VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: 3-5 munkanap

 5 év garancia
Hivatalos gyártói garancia

 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: INGYENES


Jelenleg 6 érdeklődő nézi a terméket.


99 990 Ft

Az ultra-kompakt hangfal a választékunkban. A 4½”-os farosttal dúsított mélynyomó köré épített és 21 mm-es lágy dóm magassugárzóval rendelkező SPEKTOR 1 tökéletes, szinte minden olyan helyen, ahol kisméretű, de jó minőségű hangfalra van szükség. Front, hátsó, vagy oldalsó hangfalakként a surround rendszerben, vagy önállóan egy kompakt sztereó rendszerben is alkalmazható.

Fa szálas kúp membránok
A beágyazott fa szálas membrán egyetlen felületet ad a struktúrának, amely drámai mértékben csökkenti a felületén kialakuló rezonanciát. Ez hozza létre a lehető legjobb reprodukciót a hangzási jel minden részletében.

Erősítőbarát
A SPEKTOR széria erősítőbarát kialakítása tökéletes választás, szinte az összes hasonló árkategóriájú erősítőhöz. Mindegy, hogy kompakt HiFi-t, sztereó erősítőt, vagy surround erősítőt választunk, a SPEKTOR a legjobbat fogja kihozni mindegyikből, megmutatva neked, hogy mennyire jó lehet a zeneművek és a filmek hangzása.

Lágy dóm magassugárzó
A dóm magassugárzó ajánlja a kategórián belüli legjobb felbontást, a megnövelt frekvencia átvitelt, a széles hangszórást és az alacsony elszíneződést nyújtja. Ez tiszta örökség a csúcs szériáinkból. A magassugárzó ultra-könnyű súlyú szőtt anyagon alapul, amelynek a súlya kevesebb, mint a fele a piacon található, a konkurencia által használt anyagokénál (0.056 mg/mm2).

Alacsony jel veszteség
Kizárólag a DALI által tervezett és rendelésére gyártott meghajtókat használva, a keresztváltóban nincs szükség frekvencia korrekcióra. Ez lehetővé teszi számunkra a pontos keresztváltó megtervezését válogatott minőségi alapanyagokból, ami biztosítja, hogy a jel veszteség nullához közeli értékű.

Dali hangfalak 5 év gyártói garanciával

További információ
Szállítás Szállítás 3-5 munkanap
Szállítási díj INGYENES
Gyártó oldala Dali Spektor 1 gyártói weboldala
Gyártó Dali
Hangszóró teljesítmény 100W
Frekvencia átvitel 59 Hz - 26 kHz
Impedancia 6 Ohm
Érzékenység 83 dB
Tulajdonságok

<p>Frekvencia tartomány (+/- 3 dB): 59 - 26 000 Hz<br />Érzékenység (2,83 V / 1 m): 83 dB<br />Névleges impedancia: 6 Ω<br />Maximum SPL: 103 dB<br />Ajánlott erősítő teljesítmény: 40 - 100 W<br />Keresztváltási frekvencia: 2 100 Hz<br />Keresztváltási alapelv: 2 utas<br />Magassugárzó: 1x 21 mm-es lágy dóm<br />Mély / középsugárzó: 1x 4 ½ "<br />Ház típus: Bass Reflex<br />Bass Reflex hangolási frekvencia: 58 Hz<br />Bemeneti csatlakozó (k): Single</p>

Szín Dió
Méret

237 x 140 x 195 mm

Garancia 5 év garancia