Catler VS 8010 fólia hegesztő

SKU
41006950
53 900 Ft

 A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
 2 év garancia
-
+
Áttekintés

Nagy LCD kijelző
Vákuumozás és higiénikus csomagolás
Levegő elszívás palackból
2 elszívási sebesség
Elektromágneses zár

A vákuumos fóliahegesztőt elsősorban azoknak ajánljuk, akik szívesen és sokat főznek, és akik szeretnék az ételeket vagy alapanyagokat sokáig friss állapotban tartani.
A vákuumos csomagolással több hely lesz a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban. A higiéniáról és a tisztaságról nem is beszélve. Ami azonban még fontosabb, megőrizheti az aromákat, ízeket és illatokat, valamint a tápanyagokat, az ételek és alapanyagok kiszáradása és oxidálódása nélkül. A vákuumozás használható az otthoni tárolásokhoz, illetve hétvégi kiránduláshoz vagy utazáshoz is csomagolhat vákuum fóliába. Ez egy okos módszer, amellyel az ételek friss és tökéletesen tápláló állapotban tarthatók. A fóliázással megelőzhető a pazarlás is.

BIZTONSÁGOS ALAPANYAG ÉS ÉLELMISZER TÁROLÁS OTTHON ÉS ÚT KÖZBEN
A vákuumos fóliahegesztő a kompakt méreteinek köszönhetően kényelmesen és helytakarékos módon (függőleges helyzetben is) tárolható otthon vagy útközben. A 12 V-os tápellátásnak köszönhetően útközben, autóban, lakókocsiban stb. is használható.
Csak csomagolja be az alapanyagokat vagy a kész ételeket, azok frissességéről és védelméről a vákuum fólia gondoskodik. Jelentős mértékben csökkenthető az ételekkel való pazarlás is. A vákuumozás grillezéshez is kiválóan használható, egyrészt a húsok pácolásához, másrészt a húsok védelméhez (megromlás ellen).

ELEGÁNS SEGÍTŐTÁRS, KÜLÖNBÖZŐ FELHASZNÁLÁSOKHOZ
A zacskóba vagy fólia tömlőbe való csomagoláson kívül a készülékkel és tartozékaival palackokból is ki lehet szívni a levegőt (pl. a bor, az olaj vagy ecet védelme érdekében). Az alapanyagokat és kész ételeket vákuum fóliába csomagolhatja, vagy egyszerűen csak lehegesztheti, a hűtőszekrényben vagy a kamrában való tároláshoz. Így biztosítható a higiénikus és helytakarékos tárolás. Az eredeti zacskók és fólia tömlők több rétegűek, így fagyasztáshoz vagy mikrohullámú sütőben felmelegítéshez is használhatók.

KONYHAI MÉRLEG
A tároláshoz minden tartozék rendelkezésére áll. A vákuumos fóliahegesztőhöz egy levehető mérleg és kés is tartozik. A mérleg tápellátásáról elemek gondoskodnak. A készülék sima felülete könnyem letörölhető, az ujjlenyomatok nem látszanak meg.

 • Levegő elszívás palackból (bor, olaj, ecet stb. tárolásához)
 • Tárolási módok: vákuumozás és higiénikus csomagolás
 • Levehető mérleg, amely a készülékben tárolható
 • A mérleg tápfeszültség kimaradása esetén is használható (2 db AA lemeről működtethető)
 • Elektromágneses zár
 • Pácoláshoz és „sous-vide” főzéshez is kiválóan használható
 • 2 elszívási sebesség – normál / finom
 • 2 elszívási üzemmód – száraz / nedves alapanyagok
 • Csendes működés
 • Kihúzható hálózati vezeték
 • Vágókés
 • Függőleges helyzetben is tárolható
További információ
Gyártó Catler
Gyártó oldala A készülék gyártói weboldala
Használati útmutató Használati útmutató letöltése
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 1400 Ft
Garancia 2 év garancia
Tulajdonságok

2 elszívási sebesség – normál / finom
2 elszívási üzemmód – száraz / nedves alapanyagok
Csendes működés
Kihúzható hálózati vezeték
Vágókés
Függőleges helyzetben is tárolható
Tápfeszültség 12 V/230 V

Szín Inox