Catler VB 8010 nagysebességű vákuumos mixer

SKU
41007182
95 900 Ft

 A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
 2 év garancia
Áttekintés

Fém ház, erős motor
Japán technológiával készült kések
1,5 literes tritán edény
Vákuumos mixelés

A hagyományos és a vákuumos mixelés közti különbséget azonnal felismeri. A vákuumos mixelés kíméletesebben dolgozza fel az alapanyagokat, a kész étel vagy ital hosszabb ideig megőrzi az ízét és színét, lassabban romlik meg. A vákuumos mixelés az érzékeny alapanyagok esetében (pl. almalé, avokádó, mangó stb.) meggátolja az oxidálódást, jobban megőrzi a szervezetünk részére fontos tápanyagokat. A vákuumban a rost és a víz nem válik szét. A mixelt étel vagy ital finomabb és ízletesebb.

Az alapanyagok vákuumban való feldolgozása során lelassul az oxidációs folyamat, az alapanyagok szemcséi jobban kitágulnak, finomabb lesz a mixelt anyag struktúrája. A mixelő edény speciális kialakítása, valamint a kések élezése garantálja a tökéletes mixelést. A készülékkel hagyományos módon vagy vákuumban lehet smoothie italokat, koktélokat, tésztákat, sörbetet, fagylaltot, forró leveseket vagy főzelékeket, bébiételeket stb. készíteni.

A mellékelt tároló edényben, a kész ételeket vákuumban lehet tárolni a hűtőszekrényben, amivel meghosszabbítható az ételek frissessége, legyen szó maradék ételekről, gyógy- és fűszernövényekről, vagy akár frissen mixelt málnáról és egyéb gyümölcsökről.

Fém ház, erős motor és japán technológiával készült kések a tökéletes eredményhez
A vákuumos mixer robusztus fém házában erős és 1500 W-os nagyteljesítményű motor található, amelynek a maximális fordulatszáma 26 500 f/p. A japán technológiával készült és élezett kések, valamint a TritanTM mixelő edény, továbbá az edény speciális kialakítása garantálja a tökéletes mixelést. Ennek ellenére csendesen üzemel.

A mixerhez speciális alakú, 1,5 literes tritán edény, valamint a kész ételek és italok tárolásához egy Fresh Cup edény is tartozik (a hűtőszekrényben való tárolás előtt az edényből ki kell szivattyúzni a levegőt). A mixer hátsó részén az éppen nem használt fedél és a hálózati vezeték is tárolható.

FUNKCIÓK

  • 10 fordulatszám és 5 automatikus program
  • Vákuumos üzemód: alacsony víztartalmú gyümölcsök és zöldségek mixeléséhez, kevesebb lesz a hab és lassul az oxidáció
  • Automatikus üzemmódok: smoothie italok, fagyasztott desszertek, forró levesek és pürék készítéséhez
  • Kézi üzemmód: a mixelési idő és a fordulatszám beállításával egyedi mixeléshez (pl. a receptek előírásai szerint)
  • Tisztítás üzemmód

TARTOZÉKOK
A mixerhez speciális alakú, 1,5 literes tritán edény, valamint a kész ételek és italok tárolásához egy Fresh Cup edény is tartozik (a hűtőszekrényben való tárolás előtt az edényből ki kell szivattyúzni a levegőt)
A mixer hátsó részén az éppen nem használt fedél és a hálózati vezeték is tárolható

További információ
Gyártó Catler
Gyártó oldala A készülék gyártói weboldala
Használati útmutató Használati útmutató letöltése
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 1400 Ft
Garancia 2 év garancia
Tulajdonságok

Alacsony fordulatszám 30 f/p
2 betöltő torok
3 szűrőtípus
Dupla menetű csiga
Automatikus tisztítás funkció

Szín Inox