A Yamaha NS-F51 hangfal a hatalmas népszerűségnek örvendő NS-50F utódja, amit nagyon sokan szerettek a kiváló ár-érték aránya miatt. Az utód sem szégyenkezhet, nagyszerűre sikeredet.

Építési minőség és dizájn
A hangszórók magassága közel egy méter, és súlyúk 14 kg darabonként. A hangfal szélei le vannak kerekítve a diffrakció csökkentése érdekében, részletesebb hangminőséget eredményezve, zene hallgatáskor vagy film nézésekor.
Levehető rácsának köszönhetően választani lehet, hogy a hangsugárzókat el szeretnénk-e rejteni avagy sem. A két darab 16 cm-es mély-közép sugárzó igen impozáns látványt nyújt.

Yamaha NS-F51 álló hangsugárzó pár
Hangminőség és teljesítmény
A Yamaha NS-F51 hatalmas hangszórók, erőteljes hangzást képesek előállítani. A hangszórók felhasználhatók házimozi rendszer részeként, vagy a önmagukban egy sztereó Hi-Fi rendszer hangsugárzóiként.
A 16cm-es kúpos mélysugárzók és a 3 cm-es lágy magassugárzó rendkívűl tiszta hangot állítanak elő, erőteljes basszussal. A basszus még alacsony hangerőn sem veszik el.


Összességében a 100.000 Ft alatti árkategóriában magasan a legjobb választás bármely sztereó rendszerbe, nagyképernyő TV vagy házimozi rendszer részeként.

Yamaha NS-F51 álló hangsugárzó dió színben