Örömmel jelentjük be, hogy a Wilson passzív hangsugárzóinak teljes választékára, amelynek tulajdonosa és gyártója a Horn Distribution S.A., most különleges, promóciós jótállás érvényes.

Két végletet ötvözünk: a Wilson hangfalak érzelmi, dinamikus hangzását, valamint a teljes nyugalmat és kényelmet, amelyet az akár 10 év ingyenes jótállás nyújt. Biztosak vagyunk a termékek minőségében, így Ön is biztos lehet benne.

2020. november 1. és 2021. január 31. között vásároljon bármilyen passzív Wilson hangsugárzót nálunk, és az új hangfalai kivételesen hosszú ideig, a vásárlás dátumától számított 10 évig védettek lesznek.

Nem kell semmit tennie, csak őrizze meg a vásárlási bizonylatot és a vásárláskor kapott jótállási jegyet. Hangfalai 10 évig automatikusan védettek lesznek az akció feltételeinek megfelelően, az értékesítési bizonylaton szereplő dátumtól kezdve, és ha a jótállás hatálya alá tartozó hiba jelentkezik, kérjük, forduljon bátran a márkaszervizhez - minden információ megtalálható itt: a www.horn.eu a "Szerviz" részben.