Biztos senkinek sem újdonság, hogy a Magnat szerint is a tévés és filmes élmény 50%-áról– vagy bizonyos esetekben még többről – a hang gondoskodik. És az sem lehet újdonság, hogy a tévék hangja soha nem fog igazi élményt nyújtani. Ilyenkor sokan a már klasszikusnak számító soundbarokat ajánlják, azonban az elhelyezési lehetőségektől függően egy tévé alá helyezhető soundbplate jobb megoldás lehet. Főleg ha az a soundplate nem más, mint a Magnat legújabb Souddeck 160-as modellje.

Magnat Sounddeck 160 hangprojektor

Akusztika tekintetében a Sounddeck 160 jelentősen nagyobb hangerővel tud szolgálni a soundbarokhoz képest, ami főleg a hangfalház mélységének köszönhető. Ez ráadásul rendkívül masszív MDF-ből készült, ami annyit jelent, hogy ebben nem marad alul a hagyományos hangfalakhoz képest. A hang teltebb és autentikusabb, és gondosan optimalizálták az oly fontos emberi hanghoz is.

A tévés csatlakozást a manapság szinte elengedhetetlen ARC-s HDMI biztosítja, de a vezeték nélküli opcióra vágyók számára aptX Bluetooth lehetőség is van, ha éppen telefonról, tabletről vagy laptopról szeretnének zenét hallgatni.

Az akár nappalit is megtölteni képes hangzásról két magassugárzó, négy középsugárzó és egy integrált mélysugárzó gondoskodik, míg a virtuális térhangzást pedig valósághű DSP biztosítja.

A Magnat Sounddeck 160 elérhető október végétől.