A lengyel, világszerte elismert és díjnyertes Taga Harmony bemutatta az új házimozira és zenére készült szettjét, amely magában foglalja az álló TAV-607 F front hangsugárzókat, a TAV-C center hangszórót és a TAV-S hátsó polc hangsugárzókat. Minden modell TLIE-I burkolatot (Taga Low Interference Enclosures) használ, közepes sűrűségű farostlemezből.

 

Mint mindig, a Taga az intenzív hallgatási tesztekre és a hang újrakalibrálására összpontosított, nem pedig papíron a tökéletes specifikációkra, mert a zene és általában a hang érzelmekkel, érzésekkel és szenvedéllyel rezonál. Következésképpen olyan hangszórókhoz vezetett, amelyek jól szabályozott és meghatározott basszust, sima és gazdag közepes és figyelemfelkeltő, részletgazdag magas tartományt kínálnak, nyitott és tágas hangszíntérrel.

 

A TAV-607F modell 3 utas kialakítású, dedikált 165 mm-es középsugárzóval, és két 165 mm-es basszus hangszóróval és egy dóm magassugárzóval, amely a sorozat összes hangszórója számára közös. Frekvenciatartomány - 40 - 25 000 Hz, névleges ellenállás-6 ohm, érzékenység-91 dB. Minden álló hangfal súlya 14 kilogramm.

Taga Harmony TAV 607 F álló hangsugárzó

 

A TAV-C centers hangszóró két 102 mm átmérőjű mély-közép sugárzóval és ugyanazzal a magassugárzóval rendelkezik, mint a sorozat összes többi hangszórója. Frekvenciatartomány - 55 - 25 000 Hz, névleges ellenállás-6 ohm, érzékenység-88 dB. A súlya 3,8 kilogramm.

Taga Harmony TAV-C center hangsugárzó

 

 

A gyártó a TAV-S hátsó hangfalakat hagyományos polcmonitorként is pozicionálja. Egyetlen 102 mm átmérőjű mély-közép meghajtóval rendelkezik, a megadott frekvenciatartomány - 55 - 25 000 Hz, névleges ellenállás - 6 ohm, érzékenység - 86 dB. 

Taga Harmony TAV-S polc hangsugárzó

 

Öt különböző színben kaphatók - fekete, wenge, tölgy, dió és fehér.