A Szlovén székhelyű okos otthon vezérlőket fejlesztő Qubino új világításvezérlő modulja holnaptól elérhető. 25%-al kisebb az eddigi vezeték nélküli dimmer moduloknál, alacsony áramfelvételű MOSFET-kapcsoló, elektronikus transzformeres halogén lámpákat, dimmelhető kompakt fénycsöveket és LED égőket is képes vezérelni. ráadásul nullás vezetékkel és anélkül is működik (2- vagy 3-vezetékes installáció).


Qubino világításvezérlő Z-Wave modul


Kis méretének köszönhetően bármilyen, vezetékekkel teli kötődobozban is könnyedén elfér. Csökkenti a beszereléshez szükséges pénzt és időt. Fali kapcsoló mögé egyszerűen és gyorsan installálható. 

A dimmer közvetlen kapcsolatot biztosít még a legkisebb égőkkel is. Ez az egyedüli Z-Wave dimmer a piacon, ami nem igényel minimum teljesítményt. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó össze tudja kötni a dimmert 0 Wattos (3-vezetékes kapcsolat esetén) vagy annál nagyobb teljesítményű égőkkel, lámpákkal.

LED-jelzéseivel tudatja, hogy a dimmer hozzá lett-e adva a hálózathoz, vagy éppen eltávolítva. Tartsd azonban észben, hogy a készülék lekapcsolása után a csatlakozókban még lehet feszültség!