FRISSÍTÉS!

Vártuk az első darabok beérkezését május folyamán, de sajnos nem érkezett. Leszámítva 1-2  bemutató darabon kívűl. Közben eltelt a május és június közepén jött a levél a Harman-tól. Sajnos a Quantum sorozat megjelenését eltolták szeptemberre.

A JBL Quantum sorozat a JBL első kísérlete a kifejezetten játékosoknak fejlesztet fejhallgatók világában.

A JBL QuantumSOUND Signature magával ragadó hangélményt nyújt, és mivel a hang nagy szerepet játszik az FPS játékokban, a JBL Quantum sorozat lehetővé teszi a játékosok számára, az egyéni beállításokat a nagyobb modellek esetében. A szoftver lehetővé teszi a mikrofon és más hanghatások vezérlését is.Természetesen mindegyik modell kompatibilis a Windows 10-el és az Xbox, Playstation, Nintendo Switch konzolokkal.

A JBL Quantum sorozat hét modellt mutat be, beleértve a vezetékes és vezeték nélküli modelleket. A hét fejhallgató között lehetőségek találhatók a csatlakoztathatóságban, a zajcsökkentésben.

Ezek közül a legolcsóbb és legolcsóbb modell a Quantum 100 3,5-es jack csatlakozókkal rendelkezik és levehető mikforonnal. Három féle színben lesz kapható.

Az eggyel komolyabb Quantum 200 ezen felül PC Splitterel is rendelkezik. 

JBL Quantum 200 Gaming fejhallgató

 

Az első igazi komolyabb darab a Quantum 300-as. Ez fejhallgató már megkapta a JBL QuantumSURROUND ami szimulálja a többcsatornás rendszerek hangját, így a játékosok már részletesebb visszajelzést kapnak a játékban a körülöttük zajló eseményekről, és ez az első modell ami USB csatlakozással is rendelkezik és részletesen beállítható a QuantumENGINE szoftverrel. Extra kényelem a Flip Up némítás, ami a mikrofon felhajtását követően kikapcsolja azt. 

A következő modell a Quantum 400-as már megkapta a DTS Headphone 2.0 rendszert és adnak mellé egy Game Chat Balance Dial tárcsát, ami a játék közbeni kommunikációt könnyíti meg nagyban.

A sorban következő Quantum 600-as modell az első vezeték nélküli modell a sorozatban. 2.4 Ghz-es frekvencián kommunikál, így elvileg a reakcióidővel nem lehet gond.

JBL Quantum 600 Gaming fejhallgató

 

A Quantum 800-as modell már rendelkezik aktív zajcsökkentéssel és Bluetooth 5.0-ás kapcsolattal, hogy mobil és táblagépekkel is használható legyen. Itt már az olyan apróságok mint az álítható RGB megvilágítás már említésre sem méltó.

És az utolsó a sorban az igazi nagyágyú a Quantum One. Ezt a modellt már kifejezetten a VR készülékekhez tervezték. QuantumSPHERE 360 térhatású hang és beépített szenzorok a fejmozgás pontos követéséhez. Ellenben csak vezetéken kommunikál, nem vezeték nélküli.

JBL Quntum One Gaming fejhallgató

 

Látszik, hogy a JBL törekedett, hogy az egyszerű felhasználástól a legkomolyabb igényekig minden játékos kedvére tegyen és lefedjen igényt Quantum sorozattal. Hamarosan várhatóak az első darabok.