A JBL bejelentette az új Clip 4 és Go 3 miniatűr Bluetooth hangszórókat. Mindkettő vizuális átalakítást kapott elődeitől, korszerű kialakítással és néhány új színnel. A Go 3 októberben indul először a Clip 4 decemberben érkezik.

Ami a fejlesztéseket illeti, mindkét hangszóró támogatja a Bluetooth 5.1-et és IP67-es víz- és porállósággal rendelkezik. Mindkét modellt USB-C porttal rendelkeznek, igazodva az új telefonok töltőihez. A JBL azt állítja, hogy a Go 3 akár öt órás hangot ad, mielőtt lemerülne, míg a Clip 4 láthatóan 10 órán át képes szólni. Ezek az adatok nem térnek el az előző modellektől.

JBL Clip 4 és Go 3 bluetooth hangszórók

A JBL Clip hangszórók állandó tulajdonsága volt hogy a beépített karabíner segítségével fel lehetett akasztani őket szinte bárhova. ezzel is megkönyítva a hordozhatóságot. Most a Go 3 is kapott egy szövet hurkot, ami megkönnyíti egy táskához való rögzítést.

JBL Xtreme 3
A JBL Xtreme 3 fekete, kék vagy zöld és álcázott mintával készül. Maradt a 15 órás akkumulátor-élettartam, itt is USB-C csatlakozóra váltottak és az IP67-es szigetelésre is frissítést kapott. Javítottak a teljesítményen. 4db hangszoró szól a belsejében (2x20 mm magas és 2 x 70 mm mély/közép). A beépített akkumulátorával egy második eszközt is lehet tölteni, például egy telefont. Az Xtreme 3 novemberben várható.