A Denon, mint a világ egyik vezető prémium otthononi szórakoztató termék gyártója, mely 1910 óta működik, ma bejelentette legújabb nagyteljesítményű integrált hálózati erősítőjét, a PMA-150H-t. A kompakt és egyben gyönyörű PMA-150H könnyen összeköti az összes népszerű digitális és analóg forrást, rendelkezik USB DAC-kal, FM/DAB+ rádió tunerrel, és - a HEOS beépített technológiának köszönhetően - szintekorlátlan zenei hozzáférést tesz lehetővé Wi-Fi, Bluetooth, Apple Airplay 2, Spotify Connect és még sok más lehetőség által.

A legendás Advanced AL32 Processing Plus analóg hullámformájú reprodukciós technológiájának és a nagy teljesítményű Direct Digital Feedback Amplification (DDFA) kihasználásának köszönhetően a zenerajongóknak, akiknek a formatervezés is fontos, nem kell tovább keresniük, hogy drasztikusan javítsák zenehallgatási élményeiket. A Denon már régóta híres világszínvonalú audio komponenseiről, és a PMA-150H integrált hálózati erősítő folytatja a minőségi audio reprodukálás hagyományát. Úgy tervezték, hogy az audio szerelmeseinek át kell lépniük a tradicionális és a modern dizájnú audiokomponensek között anélkül, hogy kompromisszumok merülnének fel a hangminőség, a könnyű használat és a csatlakoztathatóság szempontjából.

A Design sorozatból született PMA-150H szintén gyönyörű elektronika, 5 mm-es alumínium felső és alsó panelekkel, amelyek minimalizálják a rezgést és támogatják a hűtést, a jól látható OLED kijelző és a gyémánttal vágott hangerő gyűrű mind kiemelik a Denon minőségét és részleteit.

Denon PMA-150H integrált hálózati sztereó erősítő

A Denon hangmérnökök a PMA-150H esetében gondosan kiválogatták emellett egyedileg megterveztek minden elektronikai alkatrészt, hogy finomhangolják az audio teljesítményt és megfeleljenek a legmagasabb minőségi előírásoknak. Az erősítő robusztus teljesítményt nyújt, és egyszerűen támogatja mind a 4, mind a 8 ohmos padlón álló hangfalakat. Ezenkívül egy speciális fejhallgató-erősítő áramkörrel van ellátva, amely nagysebességű, rendkívül alacsony torzítású széles sávú erősítőt tartalmaz, egy teljesen diszkrét végső kimeneti fokozattal párosítva. A fejhallgatók széles skálájának fogadására a PMA-150H állítható fejhallgató-impedancia-vezérlést tartalmaz, három beállítással az alacsony, közepes és nagy impedanciájú modellekhez. A fejhallgató-csatlakozó 6,3 mm-es csatlakozóval rendelkezik, amely kompatibilis a prémium otthoni és professzionális stúdió-fejhallgatókkal.

Nagy felbontású hang A PMA-150H kompatibilis a nagy felbontású digitális audiofájlokkal, mint például az ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlok, 192 kHz/24 bites felbontásig, valamint a DSD 2,8MHz és 5,6MHz fájlokkal (az SACD audiofil formátuma). A felhasználók nagy felbontású audio kompatibilitást élvezhetnek a digitális bemenetekkel és a beépített USB-DAC-kal, a PCM 384 kHz/32 bites és DSD fájl lejátszási képességgel. Az Advanced AL32 Processing Plus a Denon legújabb analóg hullámforma-reprodukciós technológiája, és az eredeti felvételhez lehető legközelebb álló hangélményt nyújt.

Könnyű hozzáférés a zenéhez, kényelmes vezérlés
A PMA-150H rendelkezik FM/DAB + rádió tunerrel, két analóg RCA, két optikai, egy digitális koaxiális, valamint USB-A és B bemenetekkel, hogy szinte bármilyen forrásból a lehető legjobb hangot élvezhesse. Az USB-A bemenet támogatja az USB meghajtókat WMA, MP3, AAC, WAV
/ FLAC / ALAC 192/24, és a DSD - legfeljebb 5,6MHz - fájlokat. Számítógépről nagy felbontású kimenet lehetséges az USB-B bemeneten keresztül is, 384 kHz / 32 bites PCM jelek és DSD 11,2MHz-ig. Ezenkívül a felhasználók egyszerűen csatlakoztathatnak rá CD-lejátszót, lemezjátszót, TV-t és még sok más egyéb műsorforrást.

A beépített HEOS segítségével a hallgatók élvezhetik a zenét az Amazon Music, a Spotify (Premium & Free), a TIDAL, a TuneIn Internet Radio, a SoundCloud, a Napster, a Deezer vagy a helyi zenefájlok könyvtáraiból. A PMA-150H Bluetooth-kapcsolatot is kínál, amely azonnali hozzáférést biztosít a zenéhez bármilyen intelligens eszközről. Az AirPlay 2 kompatibilitás biztosítja, hogy a felhasználók vezeték nélkül továbbíthassák zenéiket az Apple készülékekről a PMA-150H-ra, vagy csoportosítsák az erősítőt más AirPlay-kompatibilis hangszórókkal, hogy kiváló hangzást biztosítsanak a teljes házban. A beépített HEOS lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy bármely helyiségben élvezhessék kedvenc zenéiket, vezeték nélküli, otthoni hangélményt nyújtva a HEOS beépített hangszórók, soundbar-ok, mini rendszerek és / vagy receiverek segítségével. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon egy másik dalt minden egyes csatlakoztatott helyiséghez. Ahol rendelkezésre áll, a felhasználók hangjukkal is vezérelhetik a PMA-150H kulcsfunkcióit az Amazon Alexa, az Apple Siri és a Google Assistant segítségével.

Ezen túlmenően a Denon kihasználta AV-receiverek tervezési szakértelmét, hogy beépítse az automatikus érzékelést az első optikai portba, és leegyszerűsítette az IR jelek megtanulását, hogy könnyen csatlakozhasson a legtöbb TV-hez. Ha engedélyezte, akkor a hangerő, a némítás és a
bemenet kiválasztás a TV-távvezérlőn keresztül is vezérelhető. Ez a PMA-150H készüléket a nappali teljeskörű lejátszójává varázsolja minden audio lejátszási alkalmazáshoz.

Denon PMA-150H csatlakozók

Főbb jellemzők:

  • 70 W / csatorna teljesítmény (4ohm, 1kHz, THD: 0,1%): a maximális teljesítmény elérése érdekében és a kedvenc hangsugárzói meghajtásához
  • Teljes digitális jelfeldolgozó erősítő: négy beépített erősítővel, amelyek a következő generációs
  • Direct Digital Feedback Amplification (DDFA) eszközt használják, hogy tiszta, erős hangot közvetítsenek, belső vagy külső analóg zajtól mentesen.
  • Fejlett AL32 Processing Plus: támogatja a tökéletes audiofil-reprodukciót, hogy ön pontosan úgy élvezhesse a zenét, ahogyan azt a hangmérnökök tervezték.
  • Rengeteg digitális és analóg forrás: Beépített FM/DAB+ tuner, két RCA bemenet, 3 digitális bemenet, elülső USB-A port
  • USB-DAC a megnövelt hangminőség érdekében. Élvezze a PCM 384 kHz / 32 bites és a DSD fájlok natív lejátszását (DSD 2,8 / 5,6 / 11,2MHz) csatlakoztatott számítógépről USB-B-n keresztül.
  • Beépített HEOS vezeték nélküli zene streaming: szinte korlátlan zene lejátszás a kedvenc streaming szolgáltatásai közül, például a Spotify (Prémium és Ingyenes), Amazon Music, Deezer,
  • Tidal stb, a HEOS beépített alkalmazás segítségével. 
  • Bluetooth és AirPlay 2 támogatás: zenék könnyedén továbbíthatók a támogató okostelefonról a PMA-150H készülékre
  • A PMA-150H lehetővé teszi az integrált erősítő vezérlését a TV távirányítóval