A valódi vezeték nélküli fülhallgatókkal kapcsolatban a kialakítás és a kényelem nagyon fontos. Szerencsére a SABBAT olyan társaság, amely a felhasználói élményt és a formatervezést veszi alapul. A Sabbat X12 Pro egy olyan vezeték nélküli fülhallató, amely hagyományos kialakítású. Ez nagy előny, mert nincs semmi, ami a fülünket elzárja, nem izzad be, nem koszolódik annyira. A hangminőségről a 14,2mm-es dinamikus poliészterből készült membránok gondoskodnak, Realtek DAC és a Qualcom aptX audió dekódolás mellett.

10 féle színvariácóban elérhető jelenleg , mindegyik egy külön stílust képvisel. A töltőtok USB-C csatlakozással rendelkezik, így bármely mai újabb mobiltelefon töltőjével tölthető.
A fülhallgatók 60 mAh-ás akkumulátorokkal rendelkeznek ami 6 óra zenehallgatásra elég, de töltőtokkal 4 alkalommal tudjuk feltölteni. Így biztosak lehetünk abban, hogy egész nap készen állnak, nem kell attól félni, hogy könnyen lemerülnek. 

A töltőtokból kivéve a bal és jobb oldali fülhallgató automatikusan párosodikk A füleseket a tokba visszahelyezve automatikusan kikapcsolnak.

A Bluetooth 5.0 alacsonnyabb energiafogyasztást és biztosabb jelátvitelt biztosít, valamint IPX3 szabvány szerint nedvességálló is. Sportolás közben nem fog gondot okozni neki az izaddság.

Főbb technikai jellemzők:

  • DSP zajcsökkentő CVC8.0 HD - Intelligens zajcsökkentő technológia
  • Magas minőségű MEMS mikrofonnla, késleltetés nélkül
  • Egyedi Qualcomm aptX audio dekódolás - alacsonyabb késleltetés és jobb hibatolerancia, akár 48kHz mintavétellel
  • Bluetooth 5.0
  • Kényelmes a vezérlés
  • IPX3 nedvesség álló 

Sabbat X12 Pro fülhallgatók