A brit Monitor Audio hivatalosan is bemutatta díjnyertes Bronz sorozatának hatodik generációját. Az új Bronze sorozat újonnan tervezett hullámvezetővel, valamint C-CAM Gold hangszórókkal, frissített dobozzal és még sok más extrával rendelkeznek. Nyolc modelt tartalmaz az új sorozat, beleértve a Monitor Audio első Dolby Atmos-kompatibilis modulját.

A új modellek a következőek. Bronze 50 és 100 könyvespolc hangszórók, a Bronze 200 és 500 álló hangfalak, a Bronze C150 center hangsugárzó, a Bronze FX hátsó hangszóró, a Bronze W10 mélysugárzó és végül a Bronze AMS Dolby Atmos hangszórómodul, amelyet fel lehet szerelni állványra vagy valamelyik álló hangsugárzóra. A Bronze FX és a Bronze AMS hangszórók fekete-fehérben kaphatók, a többi hangszóró négyféle kivitelben kapható: fekete, fehér, dió és városi szürke.

Monitor Audio Bronze 500 álló hangfalak

A 6G sorozat új Uniform Dispersion (UD) hullámvezetővel rendelkezik, amely a Monitor Audio C-CAM Gold Dome magassugárzójával egyenletesebb hangeloszlást és jobb időbeli igazítást biztosít. Ugyancsak ebben a generációban a C-CAM mély/közép meghajtókban található Damped Concentric Mode (DCM) technológia, amely az UD Waveguide-szal együtt csökkenti a keresztezési frekvenciát.

A szekrényt szintén frissítették, 15 mm-es MDF, nagyobb űrtartalom és a megjelenését tekintve tiszta és egyszerű külsővel rendelkeznek. A hangszórók prémium aranyozott csatlakozókat és a Pureflow ezüstözött oxigénmentes réz belső kábeleket is használnak a jó minőségű hangvisszaadáshoz.

A Bronze AMS az első Dolby Atmos hangszórómodul, amelyet a Monitor Audio megalkotott. A Bronze FX hátsó hangszórókkal modern házimozi rendszer hozható létre, amely a Bronze AMS-sel együtt valódi térhatású élményt nyújt.

Monitor Audio Bronze 6G hangszóró család