PM6007 integrált erősítő
A PM6007 egy kifinomult 2 csatornás integrált erősítő, amely a legzeneibb teljesítményt nyújtja mind digitális, mind analóg forrásokból. A toroid tápegységgel, a nagyobb tápegység-kondenzátorokkal és a legfinomabb válogatott alkatrészekkel a PM6007 integrált erősítő 45 wattot szolgáltat csatornánként (8ohm, 20Hz-20kHz).
A PM6007-ben használt HDAM-SA3 áramkörrel ellátott Current Feedback Amplifier technológia, amely több mint 65 éves HiFi tapasztalaton alapul, széles sávszélességet és dinamikus tartományt, színpad mélységet és művészien megőrzött részleteket biztosít minden felvételnél. A nagyáramú tápegységgel kombinálva a PM6007 erősítője nagy energiatartalékkal rendelkezik, így még az energiaigényesebb hangsugárzókat is könnyedén meghajtja.
A mai zenekedvelők csatlakoztatási igényeire válaszul a PM6007 analóg és digitális bemeneteket (5 analóg bemenetet, egy koaxiális digitális és két optikai digitális bemenetet) kínál, beleértve a fedélzeten található, mozgó mágneses hangszedőkhöz használható phono előerősítőt és egy subwoofer kimenetet is. A rajongók élvezhetik a nagyfelbontású digitális tartalmakat a beépített AK4490 DAC (Digital to Analog Converter) referencia minőségének köszönhetően, amely akár 192 kHz/24 bites felbontásra is képes az optimális lejátszási hanghűség érdekében. A PM6007 nagy gondossággal lett megépítve, beleértve a magas színvonalú A/B kapcsolási lehetőséget kínáló hangszóró-terminálokat, a teljesen árnyékolt belső DAC-egységet, réz szerelési csavarokat és merev lábakat a tartósság és a kompromisszum nélküli teljesítmény biztosítása érdekében.

CD6007 CD-lejátszó
Az aprólékosan megtervezett, finom-hangolt Marantz CD6007 CD-lejátszó speciálisan válogatott prémium kategóriájú alkatrészeket és továbbfejlesztett áramköri elrendezést kínál, beleértve egy túlméretezett, alacsony zajú nagysebességű tápegységet, és nagy áramú Shottky Barrier diódákat és az előző modellhez képest 120 százalékkal nagyobb kondenzátorokat a jobb stabilitásért és a csökkentett AC zajért, melyet még a legigényesebb zenerajongók is értékelnek majd.
A CD6007 új, referencia minőségű AK4490 DAC-kal (Digital to Analog Converter) rendelkezik, amely két választható szűrési lehetőséget kínál. Az új DAC akár 192 kHz/24 bites és 5,6MHz DSD felbontást biztosít az optimális zenei hang érdekében, amely részletes basszus tranzienseket, természetes hangú közép tartományt és sima, kiterjesztett magas frekvenciákat biztosít a CD lejátszáshoz, valamint a nagy felbontású digitális fájlok USB-memóriakártyáról történő lejátszásához. A CD és CD-R/RW lemezek, valamint a WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC HD, ALAC, AIFF és DSD fájlok is támogatottak. A CD6007 analóg jele a Marantz szabadalmaztatott HDAM-SA2 alacsony jelszintű erősítőjén keresztül jut a hátsó panel aranyozott kimenetére.
A merev lábak és a kétrétegű alsó panel kiküszöbölik a nemkívánt rezgéseket a lejátszón belül, így azok nem érik el a precíziós mechanikát. A CD6007 belső fejhallgató-erősítővel rendelkezik Gain állítási lehetőséggel, amely ideálisan képes a fejhallgató-típusok széles skálájának a meghajtására. Emellett tartalmaz egy elegáns új távvezérlőt is, amely a PM6007 erősítőt is vezérli.