A JBL Reflect Mini NC TWS folytatja az idei, megfizethető zajcsökkentővel ellátott valódi vezeték nélküli (TWS)fülhallgatók sorát. És ha szereted a hatalmas, dübörgő basszust, ezek a fülesek minden bizonnyal tetszeni fognak. Ami a zajcsökkentést illeti, a fülhallgató a legjobb esetben is következetlen, a legrosszabb esetben közepes. Szeretjük a Reflect Mini vízálló felépítését és rendkívül biztonságos illeszkedését. 

Sportos és biztonságos
Fekete, kék, fehér színben kapható, a Reflect Mini sportos fülhallgatói biztonságosan illeszkednek. Három pár füldugóval (S, M, L) és három pár uszony (S, M, L) található a tartozékok között. Az illeszkedés rendkívül stabil, így a fülhallgató ideális a testmozgáshoz. 

JBL Live Free NC+ TWS sport fülhallgató

A fülhallgatók IPX7 besorolásúak , vagyis vízállóak és akár 30 méteres mélységbe is süllyedhetnek. A Bluetooth jel nem működik vízben, de a lényeg az, hogy ezeket le lehet mosni egy csap alatt, és persze nem okoz gondot az izzadtság se akkor is működni fognak. A töltőtok azonban nem vízálló, ezért a fülhallgatóknak teljesen száraznak kell lenniük, mielőtt dokkolják őket. 

Az érintés érzékeny vezérlők el vannak osztva a két fülhallgató között. A jobb oldali koppintás vezérli a lejátszást, két érintés ugrik előre a műsorszámra, három koppintás pedig visszafelé. Dupla koppintással a bejövő hívásokra is válaszolhat, vagy mindkét fülön befejezheti azt. Bármelyik fül hosszan tartó megnyomása megidézi a hangsegédet. A bal fül egyetlen érintésével válthat az ANC be, az ANC ki és a Környezeti tudat mód között. 

A töltőtok beépített szövet szíjjal rendelkezik. A mellékelt USB-C USB-A töltőkábel csatlakozik az alsó paneljéhez. A külsején egy állapotjelző LED sáv található, amely megmondja, mennyi üzemidő maradt.

JBL Live Free NC+ TWS sport fülhallgató robbantot

Üzemidő
A JBL becslései szerint az akkumulátor élettartama nagyjából hét óra, töltési esetben 14 óra. Tehát a fülhallgató akkumulátorának élettartama jó, de a tok kevesebb extra töltéssel bír, mint a legtöbb modell. Ettől függetlenül az üzemidő a hangerő szintjétől függ.

A fülhallgató kompatibilis a Bluetooth 5.1-el, és támogatja az AAC és az SBC kodeket, az AptX-et azonban nem. Belül a 6 mm-es meghajtók 20 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartományt nyújtanak.

Az JBL Headphones alkalmazás Android és iOS rendszerhez is elérhető így mindenki számára megfelelő alkalmazás, amely számos hasznos vezérlést kínál. Állítható és menthető EQ, valamint előre beállított beállítások közül lehet választani. Átrendezheti a fülhallgatókat, és tetszés szerint hozzárendelheti őket a Gesztusok menüben, a Voice Assistant menü pedig lehetővé teszi, hogy az eszköz alapértelmezett asszisztenséről az Amazon Alexa vagy a Google Assistant-ra váltson. Az alkalmazásban vannak ANC és Ambient Aware mód vezérlők is.