Megjelenés
Kikapcsolt állapotban robosztus megjelenéssel rendelkezik, ami tényleg azt sugallja, hogy egy igazán ütős hangszóróról van szó. Bakpcsoláskor a hangszórók küröl megjelenő LED világítás hatalmasat dob a vizuális élményen. Három üzemmóddal rendelkezik (Meter, Pulse, Party) a világítás, villog, körbe-körbe jár és a éppen hallgatot zene szerint equalizerként működik. Természetesen ki is lehet kapcsolni őket. Így bárhol lehet használni akár hangosításként.


JBL Partybox 200

Hang
A két darab 170 mm-es széllessávú hangszóró kiegyensúlyozott hangzással, megfelelő mennyiségű nem túlzóan kiemelő mélyhanggal rendelkezik. Hiába áll egymagában, tágas szép sztereó hangzást hozz létre. A 120 Wattos teljesítmény több mint elegendő, konkrétan egy lakásban teljes hagnerővel meghajtva a frászt lehet hozni a szomszédokra. Bass Boost funkcióval is rendelkezik, ami egy kicsit túlzásnak hallatszik, de biztos van akinek nagyon fog tetszeni dolog. A frekvenciátvitel 45Hz és 20000Hz között van, ami teljesen megfelelő.

Csatlakozások
Gyakorlatilag minden van. Bluetooth, mikrofon (nagy jack), gitár (nagy jack), külön AUX és RCA csatlakozás valamint USB. Ami mostmár nemcsakl törlétsre jó mint a JBL kisebb készülékein, hanem le is játsza a pendrive-on tárolt MP3 fájlokat.


JBL Partybox 200 csatlakozók

Áramot két helyről tudunk neki adni. Gyári tartozékként jár hozzá kábell szivargyútóhoz és hálózati kábel. Így akár autóban menet közben is szólhat, vagy szabadtéren bárhol ahova autóval megyünk. Nem mellesleg bizonyos fokig védve van a ráfröccsenő folyadékoktól.


JBL Partybox 200 LED világítás

Összegzés
Igazi buli mindenes, kiváló hang, fényeffektek, karaoké. Az olyan apró dolgokról nem is szólva, hogy hangerő állításkor a LED világítás mutatja a hangerő mértékét, és még mennyi van hátra. Nincs beépített akkumulátor, de nem is egy felkapom gyorsan és viszem bárhova darab. De ezt bőven kárpótolja a szivargyújtó csatlakozás. Így akinek kell egy jó minőségű, bárhova vihető és nagyon hangos és látványos hangszóró, azoknak tökéletes választás a Partybox 200, főleg, hogy most még akicóban 17% kedvezménnyel és ingyenes szállítással vihető.