FRISSÍTÉS!

Raktárról azonnaili kiszállítással vagy személyes átvétellel elérhető a Flip 5

Van egy jó oka annak, hogy bárki, aki részt vesz a CES 2019-ben, át kell mennie a JBL standján. Korábban a márka új audio termékek lavináját szabadította ránk, beleértve a high-end erősítőket, otthoni hangszórókat és egy csomó új Bluetooth fülhallgatót.

A kiállításon a vadonatúj JBL Flip 5 vezeték nélküli hangszórója is megtekinthető, ami a 2017-es rendkívül népszerű Flip 4-et váltja.

Összességében a JBL Flip 5 nem tűnik rendkívül eltérőnek az elődjétől. Ugyanakkor jobb akusztikai kialakítással rendelkezik. Az íveltebb kialakítás kismértékű méretnövekedéssel járt. Ami lehetővé teszi a meghajtók számára, hogy több levegőt mozgassanak, ami a basszus teljesítményének növekedéséhez vezet.

A JBL Flip 5 új tulajdonságai mellett az IPX7 vízállóság megmaradt, a beépített kihangosító funkció is rendelkezésre áll. Emelett továbbra is 12 órás folyamatos lejátszást kínál. A bónusz az USB-C csatlakozó, igazodva a telefonok és táblagépek töltőihez. A Wi-Fi audio streaming továbbra sem támogatott. A virtuális asszisztensek támogatásáról nincs hír. De a hangszóró ára miatt nem igazán panaszkodhatunk. A JBL Flip 5 11 különböző színben érkezik, valamikor tavasszal.

Érdekesség, hogy a JBL egy új, gyerekeknek készült Bluetooth hangszórót is bejelentett. A JBL JR POP-ot. Az IPX7 vízállóságot és egy töltéssel 5 órás lejátszást igér. Emelett színes LED fényjátékkal fog rendelkezni, amivel biztos fel fogja hívni a figyelmet magára.

Addig is a Flip 4 akciós áron elérhető raktárról a legkülönfélébb szinekben.

JBL Pop Pro bluetooth hangszóró gyerekeknek