Még nagyobb dübörgésre számíthatunk, mert itt van a JBL hordozható készülékeinek legújabb és legnagyobb darabja, és ez nem fog csalódást okozni. A JBL Boombox utódjáról a Boombox 2-ről van szó. A JBL Original Pro Sound hangot erős basszusok, tiszta középtartomány és sima magas hangok jellemzik. Az elődhöz hasonlóan könnyen szállítható, és bárhol party hangulatott teremt.

"Örülünk, hogy bemutathatjuk a Boombox 2-t, a legnagyobb hordozható hangszórónk következő generációját, amely eddig a legnagyobb, leghangosabb és legmélyebb basszust kínálja."

A JBL hordozható bluetooth hagszórói közül legnagyobb, a Boombox 2 merész, modern dizájnnal büszkélkedhet. Képzeljétek el ezt a látványos hangszórót ahogy a megjelenésével és lenyűgöző hangjával garantáltan ellopja a show-t.

A 24 órás játékidővel és a hordozható eszközök töltésére szolgáló beépített akkumulátorral a Boombox 2 egész nap garantálja az epikus hangot. Emellet tartós és vízálló, szinte bárhova lehet vinni. Ráadásul megkapta a PartyBoost funkciót is, így összeköthető a PartyBoot kompatibilis készülékekkel.

Az epikus hangnak és a karcsú kialakításnak köszönhetően a hordozható hangszóróink mindig is a mobiltelefon-vásárlók kedvencei voltak” - mondta Dave Rogers, a HARMAN Lifestyle Audio divíziójának elnöke.

Az új hangszóró március folyamán lesz elérhető a szokásos fekete és terepmintás kivitelben.