Megfizethető. Erőteljes teljesítmény, erős állítható basszussal és kiváló magas tartománnyal. Távirányító, bluetooth streaming és különböző hangmódok, beleértve a virtuális térhatást.

JBL Bar 2.1 Depp Bass hangprojektor


A Bar 2.1 Deep Bass falra szerelhető, vagy a televízió elé rakható (gumi lábakkal rendelkezik, amik megakadályozzák a mozgást). A tetején található a ki- bekapcsoló és a hangerőszabályozók, valamint a források közötti váltáshoz szükséges gombok. A tetejét és az egész előlapot fémrács borítja. A rács alatt 4 darab 2,25 hüvelykes meghajtó és 2 darab 1,25 hüvelykes magassugárzó található, amelyek 100 watt maximális teljesítményt nyújtanak. A rács alatt helyezkedik el szintén a fehér LED-kijelző is.

JBL Bar 2.1 Depp Bass kijelző

A vezeték nélküli mélysugárzó ami szintén gumi lábakon áll. A házban egy 6,5 hüvelykes membrán található, maximális teljesítménye 200 Watt, így a rendszer teljes maximális teljesítménye 300 watt, 40Hz - 20kHz frekvenciatartományban. A hátlapján a tápkábel csatlakozója és a vezeték nélküli párosításhoz tartozó gomb is. A párosítás automatikusan végbemegy, amit bekapcsol a hangprojketor, de van így van lehetőség kézi párosításhoz is, ha valamiért meghiusulna.


JBL Bar 2.1 Depp Bass mélysugárzó

A központi rész hátuljána az lábbi csatlakozókat találjuk: Optikai kimenet, HDMI bemenet, HDMI kimenet (ARC), 3,5 mm-es jack AUX bemenet és egy USB port.

JBL Bar 2.1 Depp Bass csatlakozók

A távirányító két AAA elemmel működik és nagyobb méretű, mint az ilyen készülékekhez mellékelt távvezérlők, amelyek elvesznek a kanapén. Ezenkívül nagyon sok funkcióval rendelkezik: ki-be kapcsolás, forrás választás, lejátszás, hangerő, műsorszám navigáció, audió szinkronizálás beállítása, mélyhang beállítás (0 és 20 között), némítás, hang üzemmód váltás, Bluetooth párosítás, hangeltolás, véletlenszerű lejátszás, térhatású üzemmód, éjszakai üzemmód és a kijelző fényerejének állítása. Más szavakkal, nagyon hasznos és hozzáadott értéket képvisel, nem csak egy kötelező elem minimum funkciókkal.