A Denon három új és feltűnő hangszóró modellt mutatott be - Home 150, Home 250 és Home 350 - A Home termékcsalád a tiszta, modern ipari formatervezést ötvözi a legmodernebb technológiákkal.
A bemutatott multi-room hangszórókkal nagyon egszerűen, különösebb szaktudás nélkül kiépíthetünk bármilyen multiroom hangrendszert.

 • A Home 150 a széria kisméretű, mégis hatalmas belépő kategóriás hangszórója. A kis mérete és kompakt lábnyoma ellenére a Home 150 meglepően hatásos hangot ad a 3,5”-os mélysugárzó és az 1”-os magas hangszóró kétutas kombinációjából.
 • A Home 250 komoly skálát ölel fel és magas teljesítményt nyújt, köszönhetően egy pár magassugárzónak - amely szélesebb hangszórást eredményez - és a két 4”-os mélysugárzónak, melyeket négy erősítő hajt sztereó konfigurációban, egy 5,25”-os passzív mélysugárzóval megtámogatva.
 • A Home 350 a sorozat „fenevadja”. Hat erősítő csatorna táplál két 6,5”-os mélysugárzót, egy pár 2”-os közép hangsugárzót és két magassugárzót, a Denon hang egyetlen dobozból történő tökéletes megjelenítéséhez.

Korlátok nélkül lehet választani a zeneforrások között, mivel Wi-Fi, AirPlay 2 és Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozhat a Spotify, az Apple Music, az Amazon Music HD, a TIDAL, a TuneIn, a Deezer és még sok más egyéb szolgáltatóhoz. Az USB aljzat és a 3,5 mm-es aux bemenet mindegyik hangszórónál lehetővé teszi a digitális vagy analóg audio műsorok közvetlen betáplálását a Denon Home rendszerbe.

Denon Home 250 hangszóró

A Denon példaértékű otthoni hangtechnikája és a hű hangvisszaadás iránti elkötelezettsége tökéletes lehetőséget teremt arra, hogy a lehető legjobbat hozhassuk ki a mai nagy felbontású
zenefájlokból és szolgáltatásokból. Támogatást nyújtanak az ALAC, FLAC és WAV fájlokhoz 192 kHz/24 bites sebességig, valamint a DSD 2,8MHz és 5,6MHz fájlokhoz a kristálytiszta hang érdekében.

A beépített HEOS technológia sokoldalúsága páratlan rugalmasságot eredményez. A HEOSeszközök meglévő felhasználói, például a kompatibilis Denon vagy Marantz AV receiverekhez, Soundbar-okhoz, vagy mini rendszerekhez hozzáadhatják a Denon Home hangszóróikat - a jelenlegi kiépítésükhöz. Két sztereóként párosított Denon Home hangszórót vezeték nélkül csatlakoztathatunk a Denon DSW-1H mélysugárzóhoz, hogy egy 2.1-es rendszerrel létrehozhassuk a szeizmikus basszusokat. A házimozi rajongók akár egy pár Denon Home hangszórót is csatlakoztathatnak hátsó surround csatornaként a Denon DHT-S716H Soundbarhoz és a DSW-1H mélysugárzóhoz, hogy teljes értékű 5.1-es hangrendszert hozzanak létre.

Denon Home 350 hangszóró

A hangvezérlés a Siri, a Google Assistant és az Alexa által kompatibilis eszközökön keresztül lehetséges. Mindhárom Home hangszóró beépített mikrofonnal rendelkezik, az Alexa natív támogatásával, amelyet később, 2020-ban egy firmware frissítéssel lehet majd hozzáadni.
A Denon Home termékcsaládhoz használt teljesen új tervezés tartalmaz egy gomb nélküli panelt egy közelségérzékelővel, amely az érintőkapcsolókat megvilágítja, amikor a keze közeledik
hozzá. Három vagy hat (a típustól függően) Gyorsválasztó gomb egyérintéses hozzáférést biztosít a kedvenc internetes rádióállomásaihoz. Eközben a víz- és folt ellenálló textil burkolat nagyobb rugalmasságot biztosít az elhelyezésben, így élvezheti a kiváló Denon hangot a konyhában vagy a fürdőszobában is.

Az összes Home modell elérhető fehér, vagy fekete kivitelben kapható, hogy bármilyen otthoni dekorációhoz tökéletesen illeszkedjen.

Denon Home termékek közös jellemzői:

 • Átfogó streaming: Spotify Free vagy Premium, Apple Music, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer stb, Wi-Fi, AirPlay 2 vagy Bluetooth segítségével
 • Vezeték nélküli multiroom audio: Csoportosítson más HEOS-kompatibilis eszközöket (AV receiverek, Soundbar-ok, mini rendszerek és hangszórók) ugyanazon, vagy különböző zene lejátszásához vezeték nélkül több helyiségben
 • Hi-res hang: Nagy felbontású fájlok Gapless lejátszása, beleértve 192 kHz/24 bites FLAC, WAV, ALAC és DSD 2.8/5.6MHz-es fájlokat hálózati, vagy hátsó USB porton keresztül
 • Könnyű beállítás: Az ingyenes HEOS alkalmazás használatával könnyedén beállíthatja a Denon Home hangszórókat otthoni Wi-Fi hálózatán
 • Gyorsválasztó gombok: Tárolja a három vagy hat kedvenc internetes rádióállomását, hogy bármikor élvezhesse azokat, okos eszközének előkeresése nélkül.
 • Hangvezérlés: Együttműködik az Alexa, a Google Assistant és a Siri szolgáltatással (további eszközökre van szükség)
 • Sztereo párosítás: A HEOS alkalmazás használatával párosítson két Denon Home hangszórót egy sztereó pár bal és jobb csatornájaként.
 • Rugalmas csatlakozás: USB port a külső memóriákhoz, Ethernet és 3,5 mm aux bemenet a helyi kapcsolatokhoz