A megjelenése óta igen sikeres DENON RCD-N10 végre eljutott az AV-Online tesztelőihez is. Most fény derül arra, hogy miért is olyan népszerű ez a kis DENON mindenes.

A teljes teszt itt olvasható: AV-Online teszt

Az AV-Online szerint:

„Megkaptunk mindent, ami egy ilyen szintű rendszertől elvárható: tisztaság, térérzet, feszes, precíz basszusok, dohogás, dobozhang sehol, szemünket lehunyva körülnézhettünk a Mester által megfestett űrbéli tájon és megvizsgálhattunk minden apró, elrejtett részletet.”

„...csodás tisztasággal szólaltak meg az akusztikus és klasszikus gitárhangok, dinamikusan szóltak a dobok, tisztán és kellő térben jelentek meg a kórusok, a szerzőre jellemző dinamikai felépítés is szépen kerekedett a zeneművek csúcspontjáig. Itt már néhol felsejlettek olyan részletek, amelyek valójában csak audiofil eszközöktől várhatók el: a gitárhúrok kis zörrenései az érintőkön, a finom, immár mégis jól hallható glissandok a nylonhúrokon és még sorolhatnánk.”

„Bármivel is próbálkoztunk, az N10 helytállt; nem sok hasonló eszközzel találkoztunk eddig ebben a kategóriában, különösen, ha az általa kínált szolgáltatásokat is figyelembe vesszük.”

Mérleg
+ Igényes kidolgozás, szép külső
+ Kiváló DAC, DSD támogatással
+ Nagy hangerő és dinamika
+ Többféle zenei stílusban is kitűnő hangzás