A Denon bemutatta a legújabb 8K-Ready AV-Receiverét, az AVR-S960H-t. Az első 8K-s AV-receiver a Denon S-szériájában, amely rendelkezik a Denon legendás hangminőségével, számos új AV technológiával és az egyszerű beállítási jellemzők szolgálják a ma elérhető egyik legjobb házimozi rendszer kiépítését. Az X-széria június elején bejelentett új modelljeit követően a Denon egy másik AV-Receivert kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy drámaian frissítsék filmnézési és video játék élményeiket, sokmindenki által megfizethető áron. Az AVR-S960H ellenőrzi az összes eszközt, hogy könnyen kiépíthesse kiváló 4K házimoziját és élvezhesse a játék élményét is, miközben a rendszert 8K-ra is továbbfejlesztheti, ha majd készen áll rá.

Az új Denon AVR-S960H Receiver sziklaszilárd házimozi és játékélményt nyújt az egész család számára. Hihetetlen képminőséggel és magával ragadó audio képességekkel most könnyebb megismételni a mozi élményt otthonunkban, mint valaha. Az esti mozizás élénkebbé válik a lenyűgöző képminőség miatt a dedikált „8K” HDMI bemenetnek köszönhetően, amely lehetővé teszi a 8K / 60Hz és 4K / 120Hz video jeltovábbítást. 
Az új HDR formátum támogatása, beleértve a HDR10 + és a Dynamic HDR, valamint az új HDMI funkciót, a gyors médiaváltást (QMS), amely lehetővé teszi a forrás azonnali felbontás vagy képkockasebesség váltását a képernyő elsötétítésének kiküszöbölése érdekében.
A 8K / 60Hz és a 4K / 120Hz kivételével az összes többi funkciót a többi 5x 4K HDMI bemenet is támogatja. A kivételes szín, tisztaság és kontraszt érdekében a legújabb S-szériás modellek továbbra is támogatják a HDR10, a HLG (Hybrid Log Gamma) és a Dolby Vision, valamint a 4:4:4 Pure Colour almintavételezést és a BT.2020 jeltovábbítást.

Denon AVR-S960H 7 csatornás 8K házimozi erősítő


Semmi nem teszi vonzóbbá kedvenc filmjeit és játékait, mint a 3D-s hang.
Az AVR-S960H rendelkezik Dolby Atmos, Dolby Atmos magasság-virtualizációs technológiával, DTS: X, DTS Virtual: X támogatással, így a felhasználók idővel további hangszórókat adhatnak a rendszerükhöz. A Denon a csatornánkénti 7x 145 W-os teljesítményének és az alacsony impedancia-meghajtó képességének köszönhetően az összes hangsugárzója kiegyensúlyozott, minőségi hanggal büszkélkedhet.

Számos új szolgáltatás ad előnyt a gamer-eknek, beleértve a borotvaéles képet, a 4K / 120Hz jeltovábbítást és a változtatható frissítési frekvenciát (VRR), hogy csökkentsék a képkocka törést és javítsák az általános kép precizítást. Ugorjon be egy versenyre az automatikus alacsony késleltetésű üzemmód/ Auto Low Latency Mode (ALLM) és a Quick Frame Transport (QFT) segítségével, amelyek mindegyikének célja a késés csökkentése és a statisztika javítása.

Lássa meg az ellenséget - mielőtt az meglátná Önt - elképesztő 8K képminőségben.
A Denon AVR-S960H a meglevő HD és 4K tartalmat is fel tudja skálázni 8K-ra, így többen élvezhetik a 8K felbontás erejét. Az új Denon AVR-S960H továbbra is támogatja az eARC-t (továbbfejlesztett audio visszatérési csatorna), amely tömörítetlen nagy felbontású és tárgyalapú hangot  továbbít a TV-ről a Receiverre egyetlen HDMI-kábellel. A TV-k közvetlenül a TV-alkalmazásokból játsszák le a videót a rendelkezésre álló legjobb képminőségben - akár 4K, akár 8K -, míg a rádióerősítő azonosítja a dekódoláshoz a rendelkezésre álló legjobb surround formátumot.

Az eARC-vel és a legújabb HDMI-csatlakozással, akár 8K Ultra HD-vel, az új receiver egyszerűen párosul a legújabb 8K-s tévékkel, streaming eszközökkel, játékkonzolokkal és egyéb forráslejátszókkal, gond nélkül.

Denon AVR-S960H 8K házimozi erősítő belülről

Főbb tulajdonságok:

 • 7x 145W erősítés és alacsony hangfal impedancia-meghajtó képesség a Denon híres hangminőségéhez.
 • Magával ragadó 3D hang: Dolby Atmos, Dolby Atmos Magasság-virtualizációs technológia, DTS: X, DTS Virtual: X.
 • Prémium DAC: 32 bites AKM DAC, amely lehetővé teszi a nagy felbontású audio dekódolást
 • Hi-Res Audio: Képes dekódolni akár 24 bites / 192 kHz-es ALAC, FLAC és WAV veszteség nélküli fájlokat, valamint DSD 2,8MHz és 5,6MHz zeneszámokat az előlapi USB-n vagy a hálózathoz csatlakoztatott eszközökön keresztül.
 • (Új) 8K: Lássa meg a soha nem látott részleteket a 8K jeltovábbítással és felskálázással.
 • (Új) 4K / 120Hz: Hihetetlenül sima mozgásélményt élvezhet a 4K / 120 képkocka per másodperc jeltovábbítással.
 • (Új) Változtatható frissítési gyakoriság (VRR): Csökkenti vagy kiküszöböli a késést, a laggolást és a keret elszakadását a folyékonyabb és részletesebb játékmenet érdekében.
 • (Új) HDR10 +: Hozza ki a legtöbbet a HDR10+ kompatibilis TV-vel és a HDR10+ jeltovábbítási képességgel rendelkező tartalommal, hogy élénkebb színeket és jobb kontrasztot biztosítson.
 • (Új) Dynamic HDR: A HDR TV-k teljesítményének optimalizálása a Dynamic HDR segítségével jelenetenkénti vagy képkockánkénti dinamikus metaadatokkal.
 • (Új) Gyors médiaváltás (QMS): Több TV nézés, kevesebb várakozás. Mondjon búcsút az üres képernyőkről a Quick Media Switching (QMS) használatával.
 • (Új) Quick Frame Transport (QFT): Élvezze a csökkentett késleltetést a simább szórakoztatás érdekében.
 • eARC támogatás: A továbbfejlesztett audio visszatérési csatorna támogatja a legfrissebb veszteségmentes és 3D audio formátumokat az audio továbbításhoz közvetlenül a TV-ről az AV Receiverre a csatlakoztatott HDMI-kábellel.
 • Automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM): Alacsony késleltetésű játék támogatott az Xbox One készüléken, és támogatott TV-t igényel.
 • Hihetetlen szín: 4:4:4 tiszta szín almintavétel, HDR10, Dolby Vision, hibrid log-gamma (HLG) és BT.2020 jeltovábbítás támogatás a kivételes szín, tisztaság és kontraszt érdekében.
 • HDCP 2.3: Az összes HDMI porton támogatja a legújabb másolásvédelmi szabványt.


Zene streaming és intelligens otthon

 • Roon Tested: Hozzon ki többet a digitális zenei könyvtárakból kereshető információkkal az előadókról és a dalokról.
 • Beépített HEOS®: Wi-Fi zene streaming és multiroom audio technológia kompatibilis komponensekkel. A HEOS támogatja az ingyenes és a prémium Spotify, az Amazon Music HD, a TuneIn, a SoundCloud, a TIDAL és egyéb szolgáltatásokat.
 • Beépített AirPlay 2: Az AirPlay 2 használatával vezeték nélkül továbbíthatja az Apple Musicot az AV receiverre, vagy csoportosíthatja más AirPlay kompatibilis hangszórókkal az otthona zenével való megtöltéséhez.
 • Erőfeszítés nélküli hangvezérlés: Az Amazon Alexa, a Google Assistant vagy az Apple Siri funkcióval működik a vezeték nélküli zene és az AVR vezérlése.
 • Bluetooth engedélyezve: Streameljen zenét vezeték nélkül és terjessze ki a 2. Zónára, vagy a HEOS kompatibilis hangszórókra az ingyenes HEOS alkalmazáson keresztül.
 • Bluetooth Transmitter: Hallgassa kedvenc műsorát Bluetooth fejhallgatón keresztül késő este, vagy élvezze együtt egy családtaggal vagy egy hallássérült baráttal. Az audió a hangszórón és a fejhallgatón keresztül is hallható egyszerre.
 • Helyiségkalibrálás és optimalizált szobaakusztika: Az Audyssey EQ kalibrációs technológia rendelkezésre áll az egyszerű, pontos beállítás és a dinamikus hangerőszabályozás érdekében.
 • (Új) Dual Audyssey Preset Memory: Lehetővé teszi a felhasználóknak két Audyssey konfiguráció tárolását és használat közben is be lehet kapcsolni a részletesebb hallgatási élmények érdekében.
 • Gyorsválasztás: Az előlapon és a távirányítón négy Quick Select gomb található, amelyek minden forráshoz az előnyben részesített audio beállításokat tárolják.
 • Távoli alkalmazások (iOS / Android): Denon AVR távirányító az AVR alapvető vezérléséhez és beállításához. Megvásárolható Audyssey MultEQ szerkesztő alkalmazás a szoba EQ görbe további testreszabásához.