Denon D-T1 Hi-Fi rendszer

Denon D-T1 Hi-Fi rendszer

Az elismert D-M41 rendszerből származik és a Denon 25 éves mini rendszer tervezési tapasztalatának köszönhetően a D-T1 erre a többszörösen díjnyertes múltra épül. Elhozza a nagyszerű Denon hangzást és megépítési minőséget egy belépő szintű árponton. Fekete vagy új, stílusos mattszürke kivitelben kapható. Kiváló minőségű hangszórókkal ellátva, a D-T1 tökéletes rendszer azoknak akik az első audio rendszerüket keresik, vagy azok számára akik egy második hálószobai, vagy konyhai rendszert szeretnének beszerezni. Kompakt méretei miatt a D-T1 ideális audio rendszer lehet az egyetemisták és a főiskolások számára is.

A D-T1 még széleskörű rugalmasságot kínál, köszönhetően a halk működésű, slot-loading CD mechanizmusnak, amely a normál CD-k mellett lejátsza az MP3/WMA fájlokat a CD-R/RW lemezekről, emellett egy FM/AM rádió is található a készülékházban. A Bluetooth funkció lehetővé teszi, hogy a zenét, podcastokat, online szolgáltatásokat és internetes rádiókat vezeték nélkül közvetítsük a mobiltelefonokról, táblagépekről vagy számítógépekről. Gyorsan és egyszerűen beállítható, így néhány percen belül hallgathatja kedvenc zenéit. Az optikai digitális bemenet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a D-T1-en keresztül hallgassák a TV-jük hangját a jobb hangzás és az élvezetesebb mozi élmény
érdekében. Az analóg bemenetek ideálisak egy külső forrás csatlakoztatásához, például egy régebbi personal zenelejátszóhoz vagy lemezjátszóhoz - amely rendelkezik beépített phono EQ-val. Fejhallgató kimenet is rendelkezésre áll, hogy maximalizálja a személyes zenehallgatás élményét.

A divatos, elegáns D-T1 rendkívül jól illeszkedik bármely szobai környezetbe. Jellemzi a Denon tiszta és közvetlen audio tervezése, amelyet a több mint száz éves tapasztalattal rendelkező cég a termékek megalkotásakor alkalmaz a zene reprodukálásához, míg a 2x15W-os erősítő több mint elegendő ahhoz, hogy betöltse a szobát nagyszerű hangzással. A Denon által tervezett hangsugárzók 25 mm-es lágy-dóm magassugárzót használnak a friss és tiszta magas hangokhoz, valamint 12 cm-es mélysugárzót, amely erős, dinamikus közép és mély hangokat biztosít, miközben a rendszer hangszín állítási lehetőségeivel a hangot a saját ízlésének megfelelően állíthatja be. A D-T1 ugyanolyan egyszerűen használható, mint amilyen egyszerűen installálható, köszönhetően a tisztán olvasható kijelzőnek és a logikus vezérlésnek, emellett rendelkezik egy távvezérlővel is, amely által a kanapéból vezérelheti az összes funkcióját.

Denon D-T1 - fontosabb jellemzők:
• Elegáns, kompakt és rendkívül megfizethető belépő szintű modell, fekete vagy
szürke színben
• Bluetooth vezeték nélküli zene streaming telefonokról, táblagépekről és
számítógépekről
• A Slot-loading CD lejátszó MP3/WMA fájlokat is lejátszik a CD-R/RW lemezekről
• FM/AM tuner a kedvenc rádióállomásokhoz
• Analóg kiegészítő bemenet, valamint optikai digitális bemenet a tökéletes TV
hanghoz
• 2x15 W-os Denon erősítő, valamint kétutas hangsugárzók, a tiszta, kontrollált
hangzáshoz
• Fejhallgató kimenet
• Hangszín vezérlők, hogy a hangzást be tudja állítani a saját ízléséhez
• Egyszerű beállítás és működtetés, távirányítóval kiegészítveKapcsolódó termékek

Copyright © 2011-2018 AVBox Kft. Minden jog fenntartva.