Az AV-Online szerint:

"A film utolsó harmadban, az Ellenállás főhadiszállásának lerohanásakor beinduló látvány és hangorgia prezentálása sem okozott különösebb nehézséget tesztalanyunknak. Itt még erőteljesebb robbanások, még nagyobb kaliberű fegyverek szerepeltek a csatajelenetben. A stabilan megvalósított surround tér élethű díszletét adta az akciónak. Továbbra is megmaradt a hangkép előnyös jellemzője, hogy nem egy tagolatlan, nagy hangerejű masszát kaptunk, hanem változatos dinamikával felépített, kellő részletezettségű környezetet."

"Zenei téren nem hozott újdonságot az erősítő, az AVR-X2400H tesztelésekor megismert hangzásvilág köszönt vissza. Chris Jones és Allan Taylor albumai között váltogatva erőteljes kontúrokkal rajzolt, életteli, agilis képet mutatott."

"Az AVR-X2500H egy jól átlátható menürendszerű, könnyen kezelhető készülék, amely az eddigi évek alatt megszokott - árkategóriájának megfelelő - igényes Denon hangzást produkálja. Valamivel kétszázezer forint felett egy korrekt minőségű, multiroom házimozi rendszer központi eleme lehet, és ha nincsenek csúcsra járatott audiofil igényeink, akkor a bakelit lemez gyűjteményünk miatt sem kell egy párhuzamos sztereó láncot üzemben tartani."

Mérleg
+ Házimozis hangképe jó térleképzéssel, és dinamikus hangzással rendelkezik
+ HEOS multiroom integráció és Amazon Alexa hangvezérlés
+ Phono bemenet
- Zenei műfajtól függően néha kicsit túlhangsúlyozza a mélyhangokat, és felkeményíti a magasabb tartományokat
- A sok analóg videó bemenet helyett hasznosabb lett volna koaxiális hangbemenetet kialakítani