A TEAC a nyár végére időzítette három termékének is a bejelentését, melyek mindegyikével kifejezetten a lemezek iránt elkötelezett zenerajongókat célozták meg.

A TN-175 lemezjátszó a belépő kategóriát erősíti, főleg a lemezek világával ismerkedni vágyóknak lehet ideális választás. A TN-175 egy teljesen automatikus, szíjhajtású lemezjátszó, ami támogatja a 33/45 rpm sebességeket. Az egyenes hangkar végén egy audio-technica AT3600L MM hangszedő kapott helyet. A lemezjátszó alapját egy rezonanciáknak jól ellenálló MDF lap alkotja. A TN-175 fekete színben kapható.

A TN-5BB már egy jóval komolyabb lemezjátszó, és MC balanced kimenettel rendelkezik. A lemezjátszó hibrid vázát szintetizált márvány, washi papír és MDF alkotják. A fekete szintetikus márvány és fekete lakk MDF hibrid váz nem csak a rezgéseket oltja ki hatékonyan, hanem modern megjelenést is kölcsönöz a lemezjátszónak. Az S-alakú univerzális, kés-él felfüggesztésű hangkar a 40 éves tapasztalattal rendelkező hangkar gyártó SAEC és a TEAC együttműködéséből született. A lemez végén a hangkar akár automatikusan fel is emelkedik, ha ez a funkció be van kapcsolva. A hangkar végén pedig egy Ortofon 2M Red hangszedő kapott helyet. A lemezek biztos fekvéséről a 20 mm vastag akril tányér gondoskodik. A TN-5BB hátuljára a megszokott RCA kimenet mellett XLR kimenet is került, így egy balanced csatlakozást támogató phono erősítővel párosítva még intenzívebb élményben lehet része mindenkinek.

A TEAC harmadik újdonsága nem más, mint a PE-505 névre hallgató phono EQ erősítő. Található rajta duál mono és balanced be-/kimeneti áramkörök, amelyek támogatják az MC-t. A PE-505 képes a hangszedő által felvett leggyengébb audió jeleket is felerősíteni és olyan pontossággal továbbítani, hogy a hallgatóság a lehető legközelebb érezhesse magát az eredetileg lejátszott hanghoz, mielőtt azt a mester lemezre került volna. A PE-505 támogatja precíziós RIAA korrekciós áramkört, mellette pedig a DECCA és COLUMBIA görbéket is. MC esetén választható a terhelési ellenállás, míg MM-nél a terhelési kapacitás; így lehetősége van a felhasználóknak az éppen használt hangszedőhöz és a lemez állapotához optimalizálni a beállításokat. A PE-505 fekete és ezüst színben lesz elérhető.