Most éri meg igazán Sencor háztartási kisgépet vásárolnia: olyan szinten bízunk kiválló készülékeink minőségében, hogy azokra 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. A garancia a 2018. november 5. és 2019. január 20. között vásárolt, a promócióban résztvevő készülékekre vonatkozik.

Innovatív termékkínálatunkban garantáltan megtalálja a tökéletes karácsonyi meglepetést szerettei számára.

Csapjon le a Sencor készülékekre és öltöztesse vidám színekbe saját és szerettei otthonát!

60 napos 100% pénzvisszafizetési garanciánknak köszönhetően most kockázat nélkül tudja beszerezni a Sencor háztartási kisgépeket. Nem veszít semmit, ugyanis a vásárlástól számított 60 napon belül a teljes vásárlási összeget visszaigényelheti, amennyiben elégedetlen a készülékkel.

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

FORMANYOMTATVÁNY

Folyamatos termékfejlesztéseink révén újabb és újabb innovatív háztartási kisgépekkel jelenünk meg az áruházak polcain. A készülékek tervezése során nem csak a funkcionalitásra fókuszálunk, hanem a színes és dekoratív designra is. Termékpalettánkban ragyogóan szép turmixgépeket, kávéfőzőket és más háztartási kisgépeket is talál, melyek révén személyre szóló karácsonyi ajándékkal tud kedveskedni szeretteinek.

Az egész országot lefedő viszonteladói hálózatunkban garantáltan megtalálja azt a praktikus és színes Sencor háztartási kisgépet, amelyre szüksége van. Látogasson el viszonteladóink egyikéhez és keresse a promócióban résztvevő készülékeket!