KIÁRUSíTÁS!!!!

Hírek, újdonságok, tesztek

 1. 10 év garancia a Wilson hangfalakra

  A Wilson így továbbra is azon kevés hangfalmárkák egyike a kategóriájában, amelyek a vásárlóinak olyan nyugalmat kínál, amely akár 10 év ingyenes garanciával is jár.

  Olvass tovább »
 2. Denon Home U26 firmware frissítése

  Beépített Alexa és 5.1-csatornás Surround Sound érkezik a A Denon Home vezeték nélküli hangszórók jelentős frissítésben

  Olvass tovább »
 3. Eufy Video Doorbell 2K kamerás kapucsengő

  Az Eufy Video Doorbell 2K valószínűleg az egyik legjobb videós ajtócsengő a piacon ár, megbízhatóság és teljesítmény tekintetében. Ez különösen igaz, ha nem lehet kivenni a már telepített régi csengőt. Mivel az Eufy vezeték nélkül működik a mellékelt HomeBase 2 központi egység segítségével. Egyszerűen rögzíteni kell bármilyen kültéri felületre, és akár hat hónapig is működhet egy feltöltéssel.

  Olvass tovább »
 4. Aeotec Smart Home Hub és SmartThings

  Az Aeotec Smart Home Hub gyakorlatilag megegyezik a Samsung SmartThings V3 Hub-al, amely képes a Z-Wave és Zigbee eszközökkel való együttműködésre, a SmartThings szoftver segítségével. A más gyártók álltali támogatottsága pedig egyre bővül. Kiváló központi eleme bármely okos otthonnak.

  Olvass tovább »
 5. Bowers & Wilkins PX5 fejhallgató

  Gazdag mélyhang és kiegyensúlyozott magas tartomány. Mindez ráadásul minőségi ANC-vel és alkalmazáson belüli vezérléssel. 25 órás akkumulátor kapacitással egész nap élvezhető a hangja.

  Olvass tovább »
 6. Harman Kardon Oasis órás rádió Qi töltéssel

  Az órás rádiók eleve unalmasak. Csak természetesnek vesszük őket. Csak a munkájukat végzik. Nem gondolunk rájuk.. Ha azt akarja, hogy az ágy melletti órás rádió is a 21. század része legyen, akkor az Oasis mindenképpen érdemes megnézni.

  Olvass tovább »
 7. JBL Reflect Mini NC TWS sport fülhallgató

  A vízálló JBL Reflect Mini NC TWS komoly basszus erősítésű, valódi vezeték nélküli fülhallgató, amely inspiráló aktív zajcsökkentést kínál.

  Olvass tovább »
 8. Megérkezett az új JBL Bar 5.0 Multibeam hangprojektor

  Megérkeztek az első darabok raktárra a JBL új Bar 5.0 Multibeam hangprojketorából, ami rendelkezik virtuális Dolby Atmos támogatással és árához képest rengeteg hasznos szolgáltatással. Tübbek között Chromecast és Apple Airplay támogatással.

  Olvass tovább »
 9. Húsvéti Klipsch akciók

  Mot húsvétkor két kiváló Klipsch hangsugárzó 21% kedveménnyel megvásárolható a készlet erejéig! Minkét típus a Reference szériába tartozik, ami garancia a legendás Klipsch hangzásra.

  Olvass tovább »
 10. Érkezik a Harman Kardon Onyx Studio 7

  Eredetileg áprilisra ígérte a Harman Kardon az Onyx Studio 7-et, de már március 16-17-én megékreznek az első darabok. Nem csupán a hangzásra hanem a megjelenésre is kivételesen ügyeltek ez esetben is. Az akusztikusan transzparens szövet borítás a beépített eloxált alumínium fogantyú továbbra is exkluzív megjelenést biztosít.

  Olvass tovább »
Posts loader