Hírek, újdonságok, tesztek

 1. Bowers & Wilkins PX5 fejhallgató

  Gazdag mélyhang és kiegyensúlyozott magas tartomány. Mindez ráadásul minőségi ANC-vel és alkalmazáson belüli vezérléssel. 25 órás akkumulátor kapacitással egész nap élvezhető a hangja.

  Olvass tovább »
 2. Harman Kardon Oasis órás rádió Qi töltéssel

  Az órás rádiók eleve unalmasak. Csak természetesnek vesszük őket. Csak a munkájukat végzik. Nem gondolunk rájuk.. Ha azt akarja, hogy az ágy melletti órás rádió is a 21. század része legyen, akkor az Oasis mindenképpen érdemes megnézni.

  Olvass tovább »
 3. JBL Reflect Mini NC TWS sport fülhallgató

  A vízálló JBL Reflect Mini NC TWS komoly basszus erősítésű, valódi vezeték nélküli fülhallgató, amely inspiráló aktív zajcsökkentést kínál.

  Olvass tovább »
 4. Megérkezett az új JBL Bar 5.0 Multibeam hangprojektor

  Megérkeztek az első darabok raktárra a JBL új Bar 5.0 Multibeam hangprojketorából, ami rendelkezik virtuális Dolby Atmos támogatással és árához képest rengeteg hasznos szolgáltatással. Tübbek között Chromecast és Apple Airplay támogatással.

  Olvass tovább »
 5. Húsvéti Klipsch akciók

  Mot húsvétkor két kiváló Klipsch hangsugárzó 21% kedveménnyel megvásárolható a készlet erejéig! Minkét típus a Reference szériába tartozik, ami garancia a legendás Klipsch hangzásra.

  Olvass tovább »
 6. Érkezik a Harman Kardon Onyx Studio 7

  Eredetileg áprilisra ígérte a Harman Kardon az Onyx Studio 7-et, de már március 16-17-én megékreznek az első darabok. Nem csupán a hangzásra hanem a megjelenésre is kivételesen ügyeltek ez esetben is. Az akusztikusan transzparens szövet borítás a beépített eloxált alumínium fogantyú továbbra is exkluzív megjelenést biztosít.

  Olvass tovább »
 7. Dune HD Max Vision 4K

  Március 11-én érkezik a legújabb Dune HD Max Vision 4K a High-End szerelmeseinek. Rengeteg újdonság zenelejátszás terén és Dolby Vision VS10 képfeldolgozással.

  Olvass tovább »
 8. Új Dune HD lejátszók érkeztek

  A Dune HD két új média lejátszója jelent meg. Mindkettő egy-egy régebbi modell frissített illetve továbfejlesztett változata. A kisebbik modellnél plusz funkciók és kibővített vezeték nélküli kommunikáció, míg a nagyobbnál a legújabb Dolby Vision szabvány támogatása jelent meg.

  Olvass tovább »
 9. Új Taga Harmony hangsugárzók

  A lengyel, világszerte elismert és díjnyertes Taga Harmony bemutatta az új házimozira és zenére készült szettjét, amely magában foglalja az álló TAV-607 F front hangsugárzókat, a TAV-C center hangszórót és a TAV-S hátsó polc hangsugárzókat.

  Olvass tovább »
 10. Hamisított JBL termékek!

  Nemrég több hamisított JBL termék tűnt fel az Europai piacon. Ezek a hamisítványok eredetinek tűnhetnek a vásárlók számára, akár még egy kereskedőt is meg tud téveszthet ha nem figyel.
  A JBL T225TSW vezeték nélküli fülhallgatókból tüntek fel hamisított darabok.

  Olvass tovább »
Posts loader