Hírek, újdonságok, tesztek

 1. Wilson hangfalak 10 év garanciával!

  2020. november 1. és 2021. január 31. között nálunk vásárolt bármilyen passzív Wilson hangsugárzó kivételesen hosszú ideig, a vásárlás dátumától számított 10 évig védettek lesznek! Nem kell semmit tenned, csak őrizd meg a vásárlási bizonylatot és a vásárláskor kapott jótállási jegyet.

  Olvass tovább »
 2. Új, tévé alá helyezhető hangprojektor a Magnat-tól

  A Magnat új TV alá helyezhető hangprojektora október végén érkezik. A két magassugárzó, a négy darab középsugárzó és az integrált mélysugárzó még nagyobb hangerőről gondoskodik. Ami az egész nappalit képes betölteni. A virtuális térhangzást pedig a beépített kiváló DSP biztosítja.

  Olvass tovább »
 3. Egy újabb multi-room hangszóróval, a G10-el bővül az Audio Pro kínálata

  Az Audio Pro elkötelezte magát a Google Cast és az AirPlay 2 sztenderd integrálása mellett a jövőben megjelenő termékekbe. Természetesen a cég megtartja mellette saját multiroom rendszerét is, mint alternatívát azok számára, akik inkább ezt a megoldást részesítik előnyben. Az Audio Pro G10 világos és sötét árnyalatú szürkében lesz elérhető november második felétől.

  Olvass tovább »
 4. Új Wilson Raptor 9 hangsugárzó pár

  Megjelent a Wilson Raptor 9 a széria legnagyobb és legerőteljesebb hangsugárzója. A Raptor 9 hangfalak klasszikus és letisztult felépítésűek, stílusosan két klasszikus színben - feketében és fehérben – elérhetőek, könnyen elhelyezhetőek szinte minden környezetbe. Elülső Bass-Reflex porttal rendelkeznek, hogy a hangszórókat sokkal közelebb lehessen elhelyezni a falhoz. Ez egy fontos érv azoknak a felhasználóknak, akik nagyobb méretű helyiségekben használják az audio rendszerüket, ahol a hely nagysága és a bútorok elrendezése bizonyos kompromisszumokra kényszerít.

  Olvass tovább »
 5. A JBL három modellel bővíti valódi vezeték nélküli portfólióját

  A JBL Live FREE NC + és a JBL Reflect MINI TWS aktív zajcsökkentést kínál, míg a JBL Smart Ambient technológiája biztosítja, hogy szükség esetén a környezetet mindig tudatosan érzékeljük. Az új fülhallgatók októberben fognak érkezni.

  Olvass tovább »
 6. Új JBL buetooth hangszórók érkeznek

  A JBL bejelentette 3 bluetooth hangszóró családjának frissített változatait, amellyek az év vége felé, még az ünnepek előtt megérkeznek.

  Olvass tovább »
 7. Új házimozi erősítők a Yamaha kínálatában

  Yamaha RX-V6A, RX-V4A AV házimozi erősítők 8K jeltovábbítással és jelentősen megújult külsővelérkeznek a kifutó modellek helyére.

  Olvass tovább »
 8. A TEAC három új termékkel lepte meg a lemezek szerelmeseit

  A TEAC a nyár végére időzítette három termékének is a bejelentését, melyek mindegyikével kifejezetten a lemezek iránt elkötelezett zenerajongókat célozták meg.

  Olvass tovább »
 9. Marantz sztereó újdonságok

  A Marantz bejelentette sztereó szériájának  két új tagját. Nevezetesen a PM6007 és CD6007 párost. Mindkét modell szeptember 7-től lesz elérhető. Mindkét készülék fekete vagy ezüst-arany színben lesz kapható.

  Olvass tovább »
 10. Sencor mobilklíma akció

  A Sencor négy modellje most nyáron hihetetlen akicóban elérhető webáruházunkban. A két páros a SAC MT1224CH/1225CH és a SAC MT 1230C/1231C modellek. Mindegyik kiváló teljesítménnyel és 12000BTU hűtési kapacitással rendelkezik.

  Olvass tovább »
Posts loader