AKG K52 zárt professzionális fejhallgató-1

AKG K52 zárt professzionális fejhallgató

KIÁRUSíTÁS!!!!

AKG K52 zárt professzionális fejhallgató

SKU
K52

Zárt fejhallgató
40 mm-es membrán
2,5 méteres kábel
Új fejlesztésű akusztikus kamra

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
21 500 Ft

Az új K52 tökéletes költséghatékony megoldás hangmérnököknek és zenészeknek egyaránt minden felvételi alkalmazáshoz (felvételek, stúdió és élő keverés, próbatermek).

A nagy méretű - 40 mm átmérőjű – membránok nagy érzékenységet biztosítanak a nagyobb kimeneti teljesítményhez, ezen felül rendkívül széles frekvenciaátvitelt a lehető legrészletesebb hangkép érdekében, valamint az alacsony impedancia révén teljes mértékű kompatibilitást minden professzionális és hordozható zenelejásztó eszközzel.
A teljesen zárt kialakítás része még a vadonatúj fejlesztésű akusztikus kamra is, amely teljes mértékben megakadályozza a hang kijutását így maximálisan titokban maradhat mit hallgat a felhasználó.

Az AKG egyik védjegyének számító ergonomikus önbeálló fejpánt és a teljesen fül köré illeszkedő formaterv maratoni hosszúságú hallgatásokat tesznek lehetővé.
A K52 hihetetlen könnyű, mindössze 200 g súlyú, hiszen a nyitott fejpántos formaterv révén drámai súlycsökkenés következett be, kioltva a nagyméretű membránokból esetlegesen adódó súlynövekedést.

A megfizethető árkategóriát képviseli, de ez egyáltalán nem jelent minőségi romlást. Extrém teszteknek vetették alá, beleértve a többszöri kétméteres ejtés-tesztet, és a 80,000-szeres kábelhajtogatási és nyújtási tesztet, valamint a zord hangszóró teszteket is. A fülpárnák - melyeken általában először jelentkeznek a hosszútávú viselés nyomai – komplett cserélhetők, meghosszabbítva a befektetésünk élettartamát és értékét.

A K52 széles, 18 Hz - 20,000 Hz-es tartománnyal dolgozik ezért ideális megoldás azoknak a felhasználóknak, akik részletes hangzást szeretnének visszahallgatás vagy rögzítés közben. Ráadásul a csavaros 6,3mm-es átalakítónak köszönhetően bármely professzionális eszközzel használható. A hosszabb 2,5 méteres kábel ideális a profi stúdiós alkalmazásokhoz.

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 2200 Ft
Gyártó AKG
Garancia 1 év garancia
Frekvencia átvitel 18Hz - 20kHz
Tulajdonságok

Típus: zárt
Érzékenység: 110 dB/V
Frekvencia tartomány: 32 ohm
Teljes harmonikus torzítás: < 0,3%
Csatlakozás: arannyal futtatott sztereó 3,5 mm jack

Szín Fekete
Hasonló termékek