AKG K182 professzionális zárt stúdiófejhallgató-1

AKG K182 professzionális zárt stúdiófejhallgató

AKG K182 professzionális zárt stúdiófejhallgató

SKU
K182

Professzionális fejhallgató
50 mm-es dinamikus membrán
3m-es kábel
Monitorozásra fejlesztve

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
71 000 Ft

A híres osztrák gyár mögött már több mint 65 évnyi tapasztalat áll, ami a mikrofon és fejhallgató fejlesztést illeti. Ezt a tudást felhasználva bővül most tovább a professzionális fejhallgató család, melynek legújabb tagja nemrég mutatkozott be hivatalosan: a K182 professzionális monitor fejhallgató. Az összecsukható, zárt kialakítású K182 páratlanul tiszta hangzást, kényelmet és hordozhatóságot nyújt a zenészeknek és a hangmérnököknek egyaránt - abszolút megfizethető árfekvésben.

A K182 a klasszis hangzást nagy méretben adja át, mivel a hangszórók a rendkívül nagy teljesítmény mellett 10 Hz – 28 kHz –es frekvencia átvitellel gondoskodnak az igazán kiegyensúlyozott mixről. A nagy érzékenységgel is rendelkező kapszulák 50mm átmérőjűek és professzionális minőségű hangzást biztosítanak még mobil eszközökkel történő használat során is. Ráadásul a zárt, és fül köré illeszkedő kialakításnak köszönhetően hosszútávon is kényelmes viselést biztosít minden zeneszerető számára.

A K182 strapabíró anyagokból készült: úgy tervezték, hogy kibírja az elkerülhetetlen leeséseket és odaütődéseket melyek a használat és szállítás során előfordulhatnak. A kényelmes 3D összecsukási mechanizmus révén nagyon könnyen összezsugorítható a fejhallgató és kompakt méretű helyekre is könnyedén elpakolható. A fejhallgató gyári tartozéka egy lecsatolható mini XLR – 3,5mm jack kábel valamint egy 3,5mm-6,3mm-es csavaros átalakító is. Az elkopás után a fülpárnák is bármikor cserélhetők meghosszabbítva a vásárlói befektetés élettartamát.

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 2200 Ft
Gyártó AKG
Garancia 1 év garancia
Frekvencia átvitel 10Hz - 28kHz
Tulajdonságok

Érzékenység: 112dB
Rendszer: Zárt
3 méteres vezeték
Impedancia: 32 Ohm
Bemeneti teljesítmény: 500 mW
50 mm átmérőjű dinamikus membrán

Szín Fekete