Airfree WM 300 légtisztító-1

Airfree WM 300SS légtisztító

Airfree WM 300SS légtisztító

SKU
AF0018

Ajánlott maximális szobaméret: 80m2
Teljesítmény: 96 W
Termodinamikus sterilizáló rendszer (TSS)
A magas hőfokon a mikroorganizmusok 99,99 %-a elpusztul

 BESZÁLLÍTÓNÁL ELÉRHETŐ
VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: 1-3 munkanap

 2 év garancia
Hivatalos gyártói garancia

 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: INGYENES


Jelenleg 1 érdeklődő nézi a terméket.


209 900 Ft

Az Airfree hangtalanul semlegesíti a levegőben található allergén és légszennyező anyagok 99,99%-át (pollen, állati szőrök, poratka allergén, penészgomba, baktériumok, vírusok, illékony szerves anyagok) ! Működése folytán a légtér ózontartalmát is 25%-kal csökkenti.

Időnk mintegy 90 %-át valahol belső térben töltjük, ahol a légszennyezés mértéke akár az utcán mért érték százszorosa is lehet. A szobánkban, belső terekben áramló levegő tele van az egészségünkre ártalmas mikroorganizmusokkal, például penészgomba spórákkal, poratkákkal, valamint számos légúti megbetegedés és allergia kiváltásáért felelős vírusokkal és baktériumokkal. Az egyedi technológiai megoldásainak köszönhetően az Airfree természetes módon távolítja el a levegőből a légszennyezésért és a betegségek okozásáért felelős mikrobiológiai szennyeződések és kórokozók 99,99 %-át és ezáltal garantálja az egészségesebb környezetet.

Az Airfree javítja az egészségi állapotát és érezhető javulást jelent az életminőségében!
Sokan nagy gondot fordítanak arra, hogy csak tisztított vizet igyanak és az elfogyasztott élelmiszereket is igen gondosan válogatják meg.

Miért ne fordítanánk akkor legalább ilyen figyelmet a belélegzett levegő minőségére?

Annak, amit magunkhoz veszünk a nap folyamán, 99,94 %-a levegő. Az Airfree lehetőséget ad arra, hogy az elfogyasztott táplálékhoz és ivóvízhez hasonlóan eldönthessük azt is, hogy a legfontosabb éltető elemként milyen levegőt lélegzünk be.

Halk, hatékony és környezetbarát TSS technológia
Az Airfree a vízforraláshoz hasonlóan a hőt használja a mikroorganizmusok, a kórokozók elpusztításához. Eredményeként 99,99 %-os hatékonysággal sterilizálja az Airfree kilépő nyílásán keresztül távozó levegőt. A TSS (termodinamikus sterilizáló rendszer) technológia 200 C hőfokon elpusztítja a légtérben lévő baktériumokat, vírusokat, penészgomba spórákat, szerves allergiakeltő anyagokat és minden más, a levegőben lebegő mikroorganizmust. Nemzetközi minősítéssel rendelkező mikrobiológiai laboratóriumok és egyetemek tesztelték az Airfree készülékeket és mindegyikük megerősítette a készülék rendkívüli hatékonyságát.

További információ
Gyártó Airfree
Szállítás Szállítás 1-3 munkanap
Szállítási díj INGYENES
Garancia 2 év garancia
Szín Ezüst
Méret 595 x 200 x 162 mm