30/872-5000, 1/784-9717
1135 Bp. Hegedűs Gy. u. 35b

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Teac TN-200 szíjhajtású lemezjátszó

Garancia: 1 év

Készlet infó: Külső raktáron

Gyors áttekintés

Hagyományos építésű szíjhajtású lemezjátszó
Beépített hangszedő illesztő erősítő
USB digitális kimenet
Manuális hangkar emelő és süllyesztő szerkezet
Statikusan kiegyensúlyozott egyenes hangkar
Kisodródást gátló szerkezet
Öntött alumínium lemeztányér
Nagy fajsúlyú kompozit fa vázszerkezet
89 990 Ft
Teac TN-200 szíjhajtású lemezjátszó rendelhető minimális mennyisége 1
89 990 Ft

Részletek

A TN-200 lemezjátszóba hangszedő illesztő előerősítőt is építettünk, így a hangszedő jelei a digitális audió jelként jelennek meg a lemezjátszó USB kimenetén. Az USB aljzathoz bármilyen hangrendszert csatlakoztathat. Az USB kimenetről felvételt készíthet a megfelelő digitális felvevő készülékkel és programmal, így a kedvenc fekete lemezeit némi utómunka árán közvetlenül a mobiltelefonján, vagy az audió lejátszó készülékén hallgathatja.

Igazi szíjhajtásos lemezjátszó
A nagy tehetetlenségi nyomatékú alumínium öntött lemeztányért egy nagy nyomatékú egyenáramú motor hajtja meg egy tartós Neoprén® lemeztányér tengelyének nagy pontosságát a polírozott tengely és az igen tartós rozsdamentes acél tengelycsapágy szerkezet biztosítja.

Nagy fajsúlyú kompozít fa vázszerkezet modern fekete kivitelben
A versenytársak által előszeretettel használt műanyag vázszerkezettel szemben a TEAC lemezjátszó nehéz MDF alapú vázszerkezete minimális mértékűre csökkenti a nemkívánatos rezgéseket és rezonanciákat. Ezzel tisztábban, életszerűbben szólalnak meg rajta a fekete lemezei. Az elegáns matt fekete kivitel bármilyen bútorzattal jól harmonizál.

MM hangszedő és beépített hangszedő illesztő erősítő
Bármilyen erősítővel összeköthető a lemez- játszó. A TN-200 hangszedőjéről érkező jelek változatás nélkül is megjelen- nek és a hangszedő illesztő fokozattal ellátott erősítőre, vagy egy külön le- mezjátszó illesztő előerősítőre köthetőek. Az ilyen fokozattal nem rendelkező erősítőket a lemezjátszó vonalszintű kimenetével kell összekötni, amelyen a beépített hangszedő illesztő erősítő által vonalszintre emelt és korrigált jelek jelennek meg.

Beépített USB digitális kimenet
A TI gyártmányú A/D jelátalakító áramkör révén a hangszedőről érkező jelek az USB aljzaton digitális jelként jelennek meg és közvetlenül egy PC-re kapcsolhatóak, így könnyen digitalizálhatja az analóg lemezgyűjteményét. Megvédheti ezáltal az értékes lemezeit a lejátszás során keletkező kopástól és sérüléstől, ugyanakkor a magas hangzásminőségben történő analóg/digitális jelátalakítás eredményeként közel hanglemez minőségben élvezheti a digitális változatot a PC-n, vagy a hordozható lejátszókon.

Statikusan kiegyensúlyozott egyenes hangkar
A minél nagyobb letapogatási pontosság érdekében statikusan kiegyensúlyozott egyenes hangkart használunk. A kisodródást gátló mechanizmus a hanglemezek barázdáinak igen pontos követését teszi lehetővé.

Két fordulatszám a 33-1/3 és 45 RPM LP/EP lemezek lejátszásához
A TN-200 a percenként 33 1/3 fordulaton az LP nagylemezeket és percenként 45 fordulattal az EP kislemezeket egyaránt le tudja játszani. A hangkar lifttel emelhető és süllyeszthető a lemezre.

Termék jellemzők

Név Teac TN-200 szíjhajtású lemezjátszó
Gyártó Teac
A gyártó oldala Teac TN-200 gyártói weboldala
Tesztek -
Tulajdonságok

Manuális, szíjhajtású lemezjátszó 33/45 f/p fordulatszámmal.
Nehéz MDF váz.
USB kimenet, az analóg hanglemezről kiolvasott zenét digitális formátumban mentheti át a Mac, vagy PC számítógépre.
A beépített hangszedő illesztő erősítő lekapcsolható, kiiktatható a jel útjából.
Statikusan kiegyensúlyozott egyenes hangkar.
Felhajtható porvédő fedél.
Könnyen cserélhető hangszedő tartó papucs.
Tömör alumínium kapcsolók.

Méretek 420 x 117 x 356 mm
Súly (kg) 4.9000
Készlet infó Külső raktáron
Ár 89 990 Ft