30/872-5000, 1/784-9717
1135 Bp. Hegedűs Gy. u. 35b

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stylies Orion nedvesítő betétes hidegpárásító

Garancia: 1 év

Készlet infó: 1-3 munkanap

Gyors áttekintés

Antibakteriális nedvesítő betét
ISC™ ionos ezüstkocka
Beépített higrosztát
Változtatható teljesítmény
Csendes működés
6 literes tartály
34 990 Ft
Stylies Orion nedvesítő betétes hidegpárásító rendelhető minimális mennyisége 1

Részletek

A készülék a természetes (hideg) párolgás elvén működik. A helyiség levegőjét egy nedvesítő betéten szívja keresztül a ventilátor segítségével. 
Ez a nedvesítő betét a tartályból felszívja a vizet. A helyiség levegője ezen a nedves rétegen keresztülhalad, felvéve onnan a nedvességet. A beépített hygrosztát révén, öt lépcsőben szabályozható a páratartalom 40 – 60 %-ig. A készülék önműködően lekapcsolt, ha kifogyott a tartályból a víz. 2 ventilátor sebességfokozattal rendelkezik. 

Higiénia 

A készülék normál csapvízzel működtethető. A készülék fontos tartozéka az antibakteriális szűrőbetét, amely nem enged a levegőbe kórokozókat. A szűrőbetét folytonos használat mellett a gyári javaslat szerint 2-3 hónapos gyakorisággal cserélendő. 

Ionic Silver Cube ezüst tégla 

Az ezüsttégla ezüstionok folyamatos kibocsátásával akadályozza meg a csírák és baktériumok elszaporodását a légnedvesítőben. Az ezüstionoknak kiváló mikrobaölő hatása van és ezt használja a vízben lévő kórokozók és baktériumok elpusztítására. Az ionokat kibocsátó ezüsttégla rögtön működésbe kezd, ha vízzel kerül érintkezésbe a készülék belsejében és a készülék kikapcsolt állapotában is kifejti a hatását. A Stadler Form cég egy Silversan ™ nevű anyagot használ a szabadalmaztatott technológiával készült Silver Cube gyártásánál. Ez az anyag biztosítja az ezüstionok vízben való egyenletes és állandó elosztását, emellett önmagát regenerálja, így rendkívül hosszú élettartama van. Nem lehet túladagolni, ellenáll a tisztításra használt vegyszereknek és a vízben található tipikus vegyületeknek.

Ajánlott maximális szobaméret: 50 m2 / 125 m3
Párásító kapacitás: 350 g/h
Víztartály térfogata: 6 liter
Zajszint: - dB
Hálózati feszültség: 220-240V / 50 Hz
Teljesítmény: 6 - 18W
Méretek: 370 x 250 x 250 mm
Súly: 2.9 kg

Termék jellemzők

Név Stylies Orion nedvesítő betétes hidegpárásító
Gyártó Stylies
A gyártó oldala Stylies Orion gyártói weboldala
Kezelési útmutató linkje -
Méretek 370 x 250 x 250 mm
Súly (kg) 3.0000
Készlet infó 1-3 munkanap
Ár 34 990 Ft