30/872-5000, 1/784-9717
1135 Bp. Hegedűs Gy. u. 35b

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stylies Carina ventilátoros párásító

Garancia: 1 év

Készlet infó: 1-3 munkanap

Gyors áttekintés

Természetes párolgás elvén működik.
15 m2 / 35 m3
3.5 literes víztartály
Ionic Silver Cube ezüst tégla
19 990 Ft
Stylies Carina ventilátoros párásító rendelhető minimális mennyisége 1

Részletek

A készülék a természetes (hideg) párolgás elvén működik. A helyiség levegőjét egy antibakteriális nedvesítő betéten szívja keresztül a ventilátor segítségével.
Ez a nedvesítő betét a tartályból felszívja a vizet. A helyiség levegője ezen a nedves rétegen keresztülhalad, felvéve onnan a nedvességet.

Higiénia
A készülék normál csapvízzel működtethető. A készülék fontos tartozéka az antibakteriális szűrőbetét, amely nem enged a levegőbe kórokozókat. A szűrőbetét folytonos használat mellett a gyári javaslat szerint 2-3 hónapos gyakorisággal cserélendő.

Ionic Silver Cube ezüst tégla
Az ezüsttégla ezüstionok folyamatos kibocsátásával akadályozza meg a csírák és baktériumok elszaporodását a légnedvesítőben. Az ezüstionoknak kiváló mikrobaölő hatása van és ezt használja a vízben lévő kórokozók és baktériumok elpusztítására. Az ionokat kibocsátó ezüsttégla rögtön működésbe kezd, ha vízzel kerül érintkezésbe a készülék belsejében és a készülék kikapcsolt állapotában is kifejti a hatását. A Stadler Form cég egy Silversan ™ nevű anyagot használ a szabadalmaztatott technológiával készült Silver Cube gyártásánál. Ez az anyag biztosítja az ezüstionok vízben való egyenletes és állandó elosztását, emellett önmagát regenerálja, így rendkívül hosszú élettartama van. Nem lehet túladagolni, ellenáll a tisztításra használt vegyszereknek és a vízben található tipikus vegyületeknek.


Ajánlott maximális szobaméret: 15 m2 / 37 m3
Napi 1.5 liter elpárologtatott vízmennyiség
3,5 literes víztartály
8W teljesítmény

Termék jellemzők

Név Stylies Carina ventilátoros párásító
Gyártó Stylies
A gyártó oldala -
Kezelési útmutató linkje -
Méretek 350 x 255 x 190 mm
Súly (kg) 1.6000
Készlet infó 1-3 munkanap
Ár 19 990 Ft