30/872-5000, 1/784-9717
1135 Bp. Hegedűs Gy. u. 35b

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stadler Form Robert légmosó

Garancia: 1 év

Készlet infó: 1-3 munkanap

Gyors áttekintés

2 az 1-ben: Párásító és levegőtisztító
Beépített digitális higrosztát
Érintő kijelző, mozgásérzékelővel
Autómatikus kikapcsolás
Automata, éjszakai, öntisztító üzemmód
Illóolaj adagoló
145 900 Ft
Stadler Form Robert légmosó rendelhető minimális mennyisége 1

Részletek

A Stadler Form Robert egyedülálló módon rendelkezik öntisztító (clean) üzemmóddal. Ebben az üzemmódban a ventilátor nem forog, csak a nedvesítő tárcsák. Ezáltal nem kell rendszeresen szétszedni a tárcsákat a karbantartáshoz, elég ha ecetes oldattal, vagy vízkőoldós oldattal feltöltjük a tálcát és a "clean" programon elindítjuk az öntisztítás funkciót.

Mivel nincsen benne cserélendő szűrőbetét, ezért az üzemeltetése nem jelent plussz költséget. A víz elpárologtatásával a párásító rendszer vízkövesedik. Az Aquarius nedvesítő tárcsáiról a vízkő 20%-os ecettel egyszerűen eltávolítható.

Higiénia

Ionic Silver Cube ezüst tégla

Az ezüsttégla ezüstionok folyamatos kibocsátásával akadályozza meg a csírák és baktériumok elszaporodását a légnedvesítőben. Az ezüstionoknak kiváló mikrobaölő hatása van és ezt használja a vízben lévő kórokozók és baktériumok elpusztítására. Az ionokat kibocsátó ezüsttégla rögtön működésbe kezd, ha vízzel kerül érintkezésbe a készülék belsejében és a készülék kikapcsolt állapotában is kifejti a hatását.

A Stadler Form cég egy Silversan ™ nevű anyagot használ a szabadalmaztatott technológiával készült Silver Cube gyártásánál. Ez az anyag biztosítja az ezüstionok vízben való egyenletes és állandó elosztását, emellett önmagát regenerálja, így rendkívül hosszú élettartama van. Nem lehet túladagolni, ellenáll a tisztításra használt vegyszereknek és a vízben található tipikus vegyületeknek.

Termék jellemzők

Név Stadler Form Robert légmosó
Gyártó Stadler Form
A gyártó oldala Stadler Form Robert gyártói weboldala
Kezelési útmutató linkje -
Méretek 321 x 471 x 235 mm
Súly (kg) 8.2000
Készlet infó 1-3 munkanap
Ár 145 900 Ft